Érdekesség

Olivia Newton-John családjának „TERMÉSZETFELETTI” találkozásai voltak a néhai sztárral (részletek a cikkben)

A 2022 augusztusában elhunyt Grease-sztár, Olivia Newton-John családja nemrég megnyílt a veszteség utáni életről, és mesélt a néhai színésznővel kapcsolatos paranormális élményekről.

Olivia Newton-John vigyáz a családjára, és érezteti velük a jelenlétét, még ha természetfeletti módon is. Egy interjúban, amellyel a színésznő előtt tisztelegnek halálának első évfordulóján, lánya, Chloe Lattanzi és özvegye, John Easterling őszintén meséltek a különböző alkalmakról, amelyeken a színésznő szellemével találkoztak.

„Két héttel a halála után a telefonom véletlenül lefotózta a kutyámat, és ott lebegett a feje mellett egy kis kék gömb, ugyanolyan színű, mint ez” – mondta a 37 éves Lattanzi, rámutatva egy akvamarin medálra, amelyet édesanyja halála előtt hagyott rá. „Anyával évekkel ezelőtt beszélgettünk. Néztük ezeket a paranormális műsorokat, és én azt mondtam: ‘Meg kell jelenned értem’. Erre ő: ‘Úgy fogok megjelenni, mint egy olyan gömb alakú valami.'”

Easterling, Newton-John régi élettársa és Lattanzi mostohaapja is hasonló pillanatokat élt át. A kutató 2023 júniusában a felesége hamvaival Peruba utazott, hogy megünnepeljék, ami a 15. házassági évfordulójuk lett volna. Ugyanazon a helyen, ahol korábban fogadalmat tettek, Easterling érezte a nő jelenlétét. „Csináltam egy képet, és ez a kék gömb pont a szemem között volt” – emlékezett vissza. „Ez egy természetfeletti év volt.”

via