Érdekesség

Rosszul mondtuk Taylor Lautner nevét, és ő megmagyarázza, miért nem javított ki senkit mostanáig

Lautner mindenkit meglepett azzal, hogy végre elárulta nevének helyes kiejtését, és ezzel mindenkit meghökkentett. Ami még ennél is lenyűgözőbb, az az, hogy a 31 éves színész miért döntött úgy, hogy hallgat, és eddig senkit sem javított ki.

A nagy leleplezés.

Az Alkonyat sztárja egy nemrégiben megjelent podcastban végre tisztázta nevének kiejtését. Tisztázta: „Technikailag Lout-ner, de én soha nem állítottam meg senkit interjúkban vagy bármiben, hogy azt mondjam: ’Nem Lawt-ner, hanem Lout-ner’.”

Taylor teljes felelősséget vállalva a régóta fennálló helytelen kiejtésért elismerte: „Az én hibám, hogy senki sem tudja, hogyan is ejtik valójában, mert évtizedeken keresztül soha nem javítottam ki senkit.”

A kedvességéről és laza személyiségéről ismert színész megemlítette, hogy a legkevésbé sem zavarja, ha rosszul ejtik ki a nevét. Kifejtette: „Elfogadom bárhogy. Nem érdekel.”

Túl fiatal volt ahhoz, hogy kijavítsa az embereket.

Lautner, aki 2001-ben, kilencéves korában indult el a színészi pályán, nemrég nyíltan beszélt arról, miért nem foglalkozott korábban a hibával. Őszintén megosztotta, hogy a szórakoztatóiparban töltött korai évei alatt olyan idegességet tapasztalt, ami megakadályozta abban, hogy kijavítson másokat és rámutasson a hibáikra.

Megosztotta: „Azt hiszem, amikor 11 éves voltam, a Cápasrác és Lávalány kalandjai után, nem akartam elmondani az embereknek, hogy rosszul ejtik a nevemet.”

Taylor szerény és gondoskodó személyiségével egyszerűen nem tudunk betelni. Érdekes, hogy volt barátnője, Taylor Swift, úgy tűnik, ugyanezt az érzést osztja. Egyik legutóbbi fellépése során meghívta őt, hogy csatlakozzon hozzá a színpadon, és a róla szóló szavai igazán szívmelengetőek voltak. Egyértelmű, hogy mindkét Taylor az iparág egyik legkedvesebb emberének tartja egymást.

via