Érdekesség

Olyan partnert szeretne találni, akit nem zavar a testszőrzete

Egy olyan világban, ahol az embereket gyakran arra kényszerítik, hogy egy bizonyos módon nézzenek ki, Esther határozottan támogatja önmagunk elfogadását és a testünkkel kapcsolatos pozitív érzéseket. Félelem nélkül vállalja természetes énjét, és ennek köszönhetően erőteljes példaképpé vált. Hihetetlen utazása során Esther szívből jövő vágya, hogy olyan társat találjon, aki elfogadja a testszőrzetét anélkül, hogy elítélné vagy megszégyenítené érte.

Esther úgy döntött, hogy nem borotválja tovább a testét.

Esther 2018-ban fürdőruhában fotózkodott. Régebben borotválta a testszőrzetét, de bizonytalannak érezte magát az általa okozott dudorok és hegek miatt.

A szőrtelenítés fárasztó volt, és elégedetlen volt a testével. Emiatt még az úszást is kerülte. 2019-ben úgy döntött, hogy elfogadja természetes szőrzetét, és nem szégyelli többé.

Esther rájött, hogy a társadalom és a szépségipar nyomást gyakorol a nőkre, hogy távolítsák el a testszőrzetet, pedig az a testük normális része. 2022-ben kihívás elé állította magát, hogy úgy menjen strandolni, hogy nem távolítja el a testszőrzetét. Büszkének és szabadnak érezte magát.

Idővel megtanulta szeretni a testét és annak szőrzetét. Most már tudja, hogy a szépségnormák változnak, és ő maga határozhatja meg a szépséget. Esther útja másokat is arra inspirál, hogy szeressék és fogadják el magukat olyannak, amilyenek.

Nem mindenki érti meg az önelfogadáshoz vezető útját.

Az emberek kritizálták Eszter döntését, hogy nem borotválja le a testszőrzetét, de ő szilárdan kitart a meggyőződése mellett. Egyszer beszélgetett egy férfival, aki azt mondta neki, hogy a nőknek nem szabadna szőrösnek lenniük, mert az nem higiénikus. Válaszul megkérdezte tőle, hogy a férfiaknak lehet-e, mire a férfi elhallgatott, mert korábban nem gondolt erre a nézőpontra.

Az emberek kritikája akkor is érezhető volt, amikor a strandra ment. A bámulások és az ítélkezés ellenére bátran döntött úgy, hogy felvállalja természetes énjét. Ez volt az első alkalom, hogy bikiniben, büszkén mutogatott szőrrel ment a strandra, és büszkeséget érzett magában.

Ahogy a parton sétált, észrevette, hogy egy csapat ember bámulja, de ahelyett, hogy zavarban érezte volna magát, összeszedte a bátorságát, és integetett nekik. Abban a pillanatban Esther rájött, hogy az önelfogadás útján megtanulta, hogy legyen önmaga, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak róla.

Olyan partnert keres, aki tiszteli őt.

Esther visszatekint a testszőrzettel kapcsolatos útjára, és szerencsésnek érzi magát, hogy volt egy támogató partnere, mielőtt felvállalta természetes énjét. Megosztotta vele, hogy nagyon szőrös, és ő teljesen rendben volt vele.

„Olyan valakivel szeretnék együtt lenni, aki nem szégyelli, hogy velem jár, és soha nem voltam senkivel, aki szégyellte volna” – mondja Esther. Olyan partnerre vágyik, aki büszkén áll mellette.

Nemrégiben Esther csodálatos élményt szerzett a „Randevú másképp” nevű társkereső programban, ahol remekül érezte magát a randevúpartnerével. Ez megmutatta neki, hogy vannak olyan emberek, akik értékelik őt azért, aki valójában, és továbbra is bízik abban, hogy talál egy olyan partnert, aki elfogadja az egyediségét ítélkezés nélkül.

Estheren kívül vannak olyan hírességek, akik bátran döntöttek úgy, hogy vállalják és büszkék a testszőrzetükre. Ezek az ikonikus alakok szakítottak a hagyományos szépségnormákkal, és magabiztosan és hitelesen ünneplik természetes énjüket. A hollywoodi sztároktól a neves zenészekig, az önelfogadásról és a testpozitivitásról szóló erőt adó történeteik arra inspirálnak, hogy a szépséget egészen új megvilágításban lásd.

via