Emberek Érdekesség

Rendkívül magas nő vagyok – a randizás számomra szinte lehetetlen

Egy kivételesen magas nőnek nehézséget okozhatnak a hétköznapi dolgok, amelyeket a legtöbb ember nem talál nehéznek. Marie Temara vírusszerűen terjedt el, mert megosztotta a mindennapjait azzal, hogy ő a „legalacsonyabb ember egy óriásokból álló családban”. Arról is megnyílt, milyen nehézséget okoz neki, hogy nagyon magas nőként találjon valakit, akivel randizhat.

Marie Temara egy kivételesen magas családból származik, ami miatt népszerű lett a TikTok-on.

Miután sikeresen meggyőzte a családját, hogy csatlakozzon hozzá a TikTok-tartalmak létrehozásában, Marie Temara megfigyelte a nézők növekvő érdeklődését a mindennapi életük iránt. Mára Temara TikTok-fiókjának több mint 2 millió követője van. „Rájöttem, hogy a mi normális mindennapi családi életünk valami igazán érdekes a legtöbb ember számára, ezért elkezdtünk több családi TikTokot készíteni, és ezek mind eléggé elkezdtek vírusszerűen terjedni” – mondta a nő.

A jelenetei azt mutatják be, milyenek a mindennapok egy igazán magas emberként.

Mivel 189 cm magas, és ő a nagyon magas családja legalacsonyabb tagja, Temara más szemszögből tapasztalhatta meg az életet. Sajnos nem volt mindig túl magabiztos a testével kapcsolatban, és fiatalabb korában gyakran piszkálták a magassága miatt. „A gyerekek piszkáltak, és férfinak vagy háznak neveztek, mert magasabb és nehezebb voltam, mint a legtöbb férfi tanár” – árulta el.

De most, 28 évesen Marie Temara már nem szégyelli magát, és büszkén mutatja meg TikTok követőinek, milyen az élet egy nagyon magas nő szemszögéből. Attól kezdve, hogy nem fér be a zuhanyzókba, egészen odáig, hogy könnyedén megérinti a plafont és a ventilátort, Temara humoros fordulatot ad népszerű videóinak.

Temara a randizással is küzd, mivel a legtöbb férfi, akivel találkozik, alacsonyabb nála.

A randizás csak egy újabb aspektusa az életnek, amivel Temarának kivételesen magas nőként meg kellett küzdenie. „Bevallom, rendkívül nehéz nálam magasabb pasit találni. Az én magasságomban szinte lehetetlen randizni, mert annyira korlátozott” – nyílt meg egy interjúban. „Az egyik srác, akivel randiztam, azt mondta, hogy 1,95 m magas az online társkereső profilján, de amikor találkoztam vele, legfeljebb 1,80 m magas volt”.

A küzdelmei ellenére Marie Temara továbbra is magabiztos és reménykedik a szerelem megtalálásában.

Nemrégiben azonban Marie Temara úgy döntött, hogy kibővíti a randipalettáját, és a „rövid királyoknak” is ad egy esélyt. Temara édesanyja is magasabb, mint az édesapja, ami reményt ad a nőnek, hogy a megfelelő pasit nem érdekli, hogy magasabb nála. „Remélem, hogy meg tudom változtatni azt a randizási stigmát, hogy ‘a férfiaknak kell a magasabbnak lenniük a kapcsolatban’, mert a magasságnak nem szabadna számítania”.”

Sok híresség is egyetért azzal, hogy a szerelem nem törődik a magasságkülönbségekkel. Olyanok, mint Katie Holmes, Cameron Diaz és Charlize Theron mind jártak már náluk alacsonyabb férfiakkal.

via