Emberek Érdekesség

„Teljesen megdöbbentem”: az 57 éves Patrick Dempsey kapta a „legszexibb élő férfi” címet

Patrick Dempsey hírneve több évtizedes utat járt be, az 1987-es Bérbarátnő álomáron című filmben játszott szerethető férfi szerepétől kezdve egészen az ABC A Grace klinika című sorozatának sármos idegsebészének, Derek „McDreamy” Shepherdnek a megformálásáig. Tartós vonzereje és karizmája elismeréseként most a „Legszexibb élő férfi” címet kapta.

Patrickot meglepte, amikor megtudta a hírt.

Amikor Patrick Dempsey először hallotta, hogy a People magazin a „Legszexibb élő férfi” címre választotta, teljesen megdöbbent. Az első reakciója a hitetlenkedés volt: „Teljesen megdöbbentem, aztán elkezdtem nevetni, hogy ez egy vicc, ugye? Mindig is én voltam a koszorúslány!”

Őszintén hálás az új címért: „Jó érzés az elismerés, és bizonyára az egóm is kap egy kis lökést, de ez platformot ad nekem, hogy valami pozitív dologra használjam”.

Személyiségével sok rajongó szívében különleges helyet szerzett magának.

Életének egyik prioritása a Dempsey Center, egy szervezet, amelyet néhai édesanyja szeretetteljes emlékére alapított, és amely a rákos betegek és családjaik számára nyújt alapvető támogatást. Emellett nagyra értékeli családapai szerepét, erős köteléket ápol feleségével, Jilliannel, aki nemcsak sminkmester, hanem saját környezetbarát szépségápolási termékcsaládjának megalkotója is.

Együtt szeretetteljes alapot képeznek gyermekeik, köztük lányuk, Talula és az ikrek, Sullivan és Darby számára. Ezen túlmenően Patrick mélyen gyökerező szenvedélye az autóversenyzés iránt mutatja a személyes fejlődés és a kaland iránti elkötelezettségét. Életének mindezen aspektusaiban következetesen megtestesíti gondoskodó és sokoldalú személyiségét, amely messze túlmutat sármos külsején.

Dempsey még nem közölte a hírt a gyermekeivel.

Patrick Dempsey humorosan előrevetíti gyermekei reakcióját a „Legszexibb élő férfi” címre. Tudja, hogy a gyerekei élni fognak a lehetőséggel, hogy ugratják őt, és minden lehetséges okot megtalálnak, hogy megkérdőjelezzék újonnan megszerzett státuszát. „Ami jó, mert fiatalon tartanak” – jegyezte meg.

2015-ben Patrick Dempsey úgy döntött, hogy elhagyja A Grace klinika című sorozatban Dr. Derek Shepherdként játszott ikonikus szerepét. Karrierje felemésztette élete jelentős részét, és úgy döntött, hogy visszalép tőle, hogy újraépítse kapcsolatát feleségével, Jillian Finkkel.

via