Emberek Érdekesség

Robert Pattinson és Suki Waterhouse kapcsolati formulájuk révén 5 év után is őrülten szerelmesek egymásba

Robert Pattinson talán végre megfejtette a szerelem titkát, és 36 évesen végleg ki akar szállni a piacról. Ő és a modell Suki Waterhouse általában elkerüli a hollywoodi páros radarunkat, de végre bepillantást engedtek a kapcsolatukba, amit érdemes megcélozni.

Robert és Suki kapcsolatáról eddig leginkább annyit tudunk, hogy 2018-ban keltettek először románcpletykákat. Paparazzók szúrták ki az új szerelmespárt, és azóta nagyjából ennyit engedtek meg nekünk megismerni a kapcsolatukról.

2019-ben megkérték Robertet, hogy nyilatkozzon a Sukival való kapcsolatáról, de ő udvariasan visszautasította, és kifejtette, hogy számára létfontosságú, hogy a szerelmi élete magánügy maradjon: „Ha beengeded az embereket, az leértékeli azt, ami a szerelem. Ha egy idegen az utcán megkérdezne a kapcsolatodról, azt gondolnád, hogy ez rendkívül udvariatlan… A határvonal aközött, amikor előadsz és amikor nem, előbb-utóbb elmosódik, és teljesen megőrülsz.”

A pár évekig hallgatott románcukról, míg végül Waterhouse nem tudta tovább titokban tartani boldogságát. A Daisy Jones & The Six sztárja egy friss interjúban úgy nyilatkozott, hogy már 5 éve van együtt Pattinsonnal, és elég jól mennek a dolgok: „Meg vagyok döbbenve, hogy közel 5 éve vagyok ilyen boldog valakivel”.

Suki tovább áradozott a barátjáról, és ízelítőt adott abból, milyenek is ők ketten párként: „Mindig hihetetlenül izgatott vagyok, amikor felbukkan a neve (a telefonomban), vagy akár egy sms-ben, és szerintem ő is ugyanígy érez irántam. Mindig annyi mondanivalónk van, és én nagyon viccesnek találom őt.”

Úgy tűnik, a magánélet csodákat tesz Suki és Robert számára, akik korábban néhány meglehetősen nyilvános kapcsolatban éltek: Waterhouse Bradley Cooper és Diego Luna színészekkel járt, míg Pattinson köztudottan Alkonyat-társszereplőjével, Kristen Stewarttal volt kapcsolatban, és eljegyezte FKA Twigs énekesnőt.

via