Emberek Érdekesség

Robert Pattinson szokatlan megoldása egy zaklatóra: Egy vacsora randi

Bár a hírességek életük nagy részét a reflektorfényben töltik, a hollywoodi csomaggal együtt járó, kevésbé pozitív dolgokat is megtapasztalják. Mint sok más híres név, Robert Pattinson is megtapasztalta egy – szerencsére – ártalmatlan zaklató nem kívánt figyelmét. Az, ahogyan ezt kezelte, enyhén szólva is meglepőnek mondható, és íme a történet mögötte.

Robert Pattinson a leglazább módon riasztotta el zaklatóját.

A Harry Potter és a Tűz Serlege című filmben nyújtott szerepe után Pattinson úgy döntött, hogy komolyabban akarja űzni a színészetet. A 2008-as Alkonyatban a ragyogó vámpír, Edward Cullen szerepében nyújtott alakítása volt az a szerep, ami végleg felhelyezte őt a tehetséges sztárok térképére. Akkoriban széles közönség, különösen a tinédzserek bálványává vált.

Tekerjünk előre 2009-ig, amikor Pattinson Spanyolországban forgatott egy filmet, és első kézből ismerte meg egy túlságosan kíváncsi rajongó élményét. A színész elmondása szerint „heteken át minden nap a lakásom előtt állt – egész nap, minden nap”.

Hogy a saját kezébe vegye a dolgokat, Robert Pattinson úgy döntött, hogy maga kezeli a helyzetet, és meghívta rajongóját vacsorázni. Miután szóba elegyedtek, a színész a beszélgetést saját magára koncentrálta, és így magyarázta: „Csak panaszkodtam mindenről az életemben, és ő soha nem jött vissza. Az emberek kb. 2 perc alatt megunnak engem”. Meglepő módon a szokatlan megközelítése hatásos volt, és a zaklató soha többé nem zaklatta őt.

Pattinson köztudottan néha kitalál kitalált történeteket, csak azért, hogy szórakoztassa a médiát.

Egyszer bevallotta, hogy bizonyos fokú mámort okoz neki, ha a legfelháborítóbb történeteket meséli el, megspékelve egy csipetnyi kegyes hazugsággal.

Amikor a Vizet az elefántnak című filmjének sajtókörútján vett részt, amelyben Jacobot alakítja, egy fiatal felnőttet, aki elszökik, és állatorvosként csatlakozik egy vándorcirkuszhoz, miután a szülei meghaltak, Pattinson a Today Show-ban járt. Amikor megkérdezték tőle, hogy álmodott-e valaha arról, hogy cirkuszba lépjen, nemet mondott, és bevallotta: „Amikor először mentem cirkuszba, valaki meghalt, az egyik bohóc. Felrobbant a kis autója. A tréfás autó felrobbant rá”.

Embed from Getty Images

A műsor házigazdája nem hitte el a történetet, és megkérdezte Pattinsont, hogy komolyan mondta-e. Habozás nélkül folytatta: „Komolyan. Tényleg. A szüleimnek kellett – mindenki kirohant. Félelmetes volt. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor valaha cirkuszban voltam”. A Today Show kihasználta a sztorit, és később megosztott egy cikket a következő főcímmel: „Robert Pattinson számára a cirkusz ijesztőbb, mint a vámpírok”.

via