Érdekesség Film

Ryan Gosling összezavarta az embereket a „Barbie” győzelemre adott reakciójával a Critics Choice Awards-on

Ryan Gosling a január 14-i Critics Choice Awards-on adott emlékezetes reakciója után vált forró témává Hollywoodban. A Barbie legjobb dal kategóriában elért győzelmére adott reakciója széles körben felkeltette a figyelmet, vírusszenzációvá tette őt, és egy új mém ihletője lett.

Bár Ryan Gosling nem nyerte el a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat, amelyet Robert Downey Jr. kapott az Oppenheimerért, nem távozott üres kézzel a ceremóniáról. Gosling bezsebelte a legjobb dal díját az I’m Just Ken című dalért.

A díjat a The Last of Us-ból ismert Bella Ramsey és az In the Heights – New York peremén-ből ismert Anthony Ramos adta át. Bevezetésükben egy humoros jelenet szerepelt, amelyben Ariana DeBose-t láthattuk, aki nem volt elragadtatva, majd Gosling Barbie dalát hirdették ki győztesként.

Közvetlenül a bejelentés után a kamera gyorsan Ryan Goslingra fókuszált, aki zavart arckifejezéssel oldalra fordította a fejét, és tekintetét közvetlenül a kamerára szegezte. Gosling még akkor is fenntartotta zavart tekintetét, amikor a dal szerzői, Mark Ronson és Andrew Wyatt felálltak, hogy megünnepeljék a győzelmet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés

Gosling reakciója gyorsan vírusként terjedt el, és számos ember dicsérte. Még a felesége, Eva Mendes is posztolt egy videót Ryan reakciójával az Instagramján.

Többen hitetlenkedésként értelmezték Gosling reakcióját a díjnyerésre, azt sugallva, hogy azt hitte, hogy ez egy „tréfa”, és úgy jellemezték, hogy „elképedt” és „összezavarodott”. A pillanatot meleg fogadtatásban részesítették, mint friss kiegészítést a Ryan Gosling mémek kiterjedt gyűjteményéhez, amely a Barbie sajtókörútja során keletkezett.

Érdekesség, hogy Ryan Goslingot sokan „túl öregnek” tartották ahhoz, hogy Kent játssza. De ő ezt a visszajelzést méltósággal és szellemességgel kezelte, még jobban megkedveltette magát rajongói körében, és bebizonyította, hogy a kor csak egy szám, ha egy meggyőző alakításról van szó.

via