Érdekesség

A várandós Suki Waterhouse lenyűgözően nézett ki a 2024-es Emmy-díjátadón, de az emberek „durvának” nevezik a ruháját

A várandós kismama, Suki Waterhouse ragyogott a vörös szőnyegen a január 15-én Los Angelesben megrendezett 2024-es Emmy-díjátadón, és még az Alkonyat-saga Cullenjeit is túlszárnyalta csillogó jelenlétével. Mégis, nem mindenkit nyűgözött le feltárulkozó ruhája.

Suki Waterhouse felvállalta a terhességi divatot a 75. Primetime Emmy-díjátadón. A Daisy Jones & the Six 32 éves színésznője egy piros, kivágott Valentino ruhát viselt a vörös szőnyegen a televíziózás legnagyobb estéjén. A ruhadarab a hátát és a babapocakja oldalát mutatta meg, az alján masnival díszítve és kényelmes zsebekkel.

A lenyűgöző ruhát úgy szabták, hogy illeszkedjen a növekvő babapocakhoz. Ahogy Suki kifejtette: „Nagyon izgatott voltam emiatt a Valentino megjelenés miatt. Pár hónappal ezelőtt próbáltam fel, de még csak nem is – csak oda kellett fognom. A ruhapróbán csak a testemhez szorítottam, úgyhogy tényleg szét kellett szedniük, és újra kellett tervezniük ezt a ruhát, hogy illeszkedjen a pocakomhoz. De sikerült, és nagyon örülök, hogy sikerült.”

Míg Suki lenyűgöző ruhája az Emmy-díjátadón sok csodálatot váltott ki, néhány közösségi média felhasználó nemtetszését fejezte ki a ruhája feltárulkozó jellege miatt, „durvának” nevezve azt.

A TikTok-on az egyik felhasználó a hagyományosabb öltözéket részesítette előnyben: „Bocsánat, de én minden nőn jobban szeretem a teljes ruhát, nemhogy egy terhes nőn”. „Nem elegáns. Igazából durva” – jegyezte meg egy másik felhasználó, míg egy másik azt mondta: „Ez egyszerűen rossz!”

Más hozzászólók „annyira ízléstelennek” bélyegezték a ruhát, sokan pedig „nevetségesnek” nevezték. Emellett néhány megfigyelő a feltűnő ruhát egy kötényhez hasonlította, más szemszögből szemlélve annak kialakítását.

Waterhouse, aki több mint öt éve él párkapcsolatban Pattinsonnal, nemrég táplálta az eljegyzési pletykákat párjával, miután egy gyémántgyűrűt láttak rajta. Egy forrás megerősítette eljegyzésüket, megjegyezve, hogy „mindketten házasok akarnak lenni. Ez fontos számukra”.

Novemberben egy másik forrás azt mondta, hogy a pár „nagyon komolyan gondolja és gondolta”, mivel várják első gyermekük érkezését. „A baba érkezése abszolút öröm számukra” – mondta a forrás. „Szavakkal kifejezhetetlenül izgatottak”. Így reméljük, hamarosan mindketten végleg lekerülnek a piacról!

via