Érdekesség

Sandra Bullock csendben milliókat adományozott rászorulóknak, plusz 5 tény, amit nem tudtunk róla

Az 58 éves színésznő világszerte ismert, de van néhány dolog, amit még a szuperrajongók sem biztos, hogy tudnak róla. Sandra Bullock életében voltak hullámvölgyek, és ezek a tapasztalatok formálták őt azzá a csodálatra méltó nővé, aki.

1. Régebben pultos volt.

Embed from Getty Images

Mielőtt milliókat érő szupersztárrá vált és Oscar-díjat nyert, Sandra Bullock pultosként dolgozott. Ezt azért tette, hogy karrierje legelején eltartsa magát.

2. Balettozni tanult és pompomlány volt.

Bullock egy interjúban elárulta, hogy a középiskolában pompomlány volt. Bár nem volt tisztában a kosárlabda szakkifejezésekkel, szurkolt a csapatoknak. Gyerekkorában balettet is tanult.

3. Folyékonyan beszél németül.

Érdekes tény: Sandra Bullock édesanyja német énektanárnő és operaénekesnő volt. A szülei még Németországban is házasodtak össze. Bár Bullock Washingtonban született, mégis úgy nőtt fel, hogy németül beszélt.

4. Nagyhatalmú üzletasszony.

Bullock a Fortis Films produkciós cég mögött álló nő. A kilencvenes évek végén alapította, és a cég olyan híres filmeket gyártott, mint a Majd elválik!, az Átkozott boszorkák, a Beépített szépség, az Ő a megoldás, és a legújabb, Az elveszett város. Érdekesség, hogy mindegyikben ő volt a főszereplő is.

Mivel mindenhez ért, egy sikeres éttermet is vezet Austinban, Texasban, a Walton’s Fancy & Staple-t. Laktató, házias ételeket szolgálnak fel, és helyi kedvencnek számít!

5. A gyerekei az első számú prioritása.

Sandra Bullock bejelentette, hogy szünetet tart a színészkedésben, hogy a gyerekeivel tölthesse az idejét. Van egy fia, Louis és egy lánya, Laila. Mindkettőjüket örökbe fogadta, és Bullock egyedülálló szülőként neveli őket.

6. Mindig egy lépéssel előrébb jár, amikor másokon segít.

Köztudott, hogy ő az egyik első híresség, aki nagylelkű adományokat tesz anélkül, hogy ezt nyilvánosan bejelentené, akár természeti katasztrófára reagálva, akár adománygyűjtési erőfeszítések támogatására. Az elmúlt években adományai tudomásunk szerint meghaladták az 5 millió dollárt.

Melyik a kedvenc Sandra Bullock-filmed?

via