Érdekesség

Shemar Moore megmutatja az első képet újszülött kislányáról és elárulja egyedi nevét

Shemar Moore akkor hozta először nyilvánosságra kapcsolatát Jesiree Dizonnal, amikor január elején bejelentette, hogy első közös gyermeküket várják. És itt az ideje az ünneplésnek! Shemar Moore hivatalosan is apa lett, és a legédesebb módon árulta el a hírt. Ismerjük meg a párt és újszülött babájukat.

Moore számára valóra válnak az álmok

Shemar Moore a The Jennifer Hudson Show-ban adott interjújában fedte fel, hogy első gyermeke hamarosan megszületik, de párját, Jesiree Dizont nem mutatta meg nyilvánosan a világnak, amíg nem posztolt egy videót a baba nemét felfedő partiról, amelyet a pár január 9-én rendezett.

Moore képviselője elárulta, hogy a párnak gyermeke született. „Shemar Moore és párja, Jesiree Dizon boldogan jelentik be kislányuk születését. A család nagyon boldog és egészséges” – nyilatkozta a szóvivő.

Úgy tűnik, szeretnék bővíteni a családjukat

Embed from Getty Images

Ez az első közös gyermeke Moore-ral, de Dizonnak már van 2 gyermeke korábbi kapcsolataiból. A nemet felfedő partin Dizon hallható, amint azt mondja, hogy „még kettőt”, amikor Moore megkérdezi tőle, hogy akar-e még gyereket. Ez arra utal, hogy nyitott arra, hogy a jövőben több gyermeket vállaljon Moore-ral. Azonban végső soron a páron múlik, hogy akarják-e tovább bővíteni a családjukat.

Moore kétségtelenül nagyon boldog, hogy apuka lehet

Moore Hudson talkshow-jában tett látogatása során elmondta, hogy „annyira izgatott”, hogy szülő lesz. Kijelentette: „Egy ideig aggódtam, hogy talán ez a hajó már elment, és tudod, Isten fedezett engem, és a dolgok sorra kerültek…”

Az Instagramon jelentette be a baba nevét

Moore megosztotta az első fotót a kislányáról, akire örömmel és boldogsággal nézett. A neve Frankie, azaz Frankie Moore. A baba január 24-én született, 3,2 kilóval, és 50,8 centi hosszú volt. Ezt írta a képhez: „KISLÁNY a házban!!! Már most AZ ÉLETEM SZERELME!!! Lányos apuka vagyok! AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK!”

Gratulálunk a boldog párnak! Neked tetszik a baba neve? Melyik Shemar Moore filmeket szereted a legjobban?

via