Érdekesség

Sir Anthony Hopkins 85 éves lett, és elárulta, mi mentette meg és adott neki erőt a legsötétebb időkben is

A nagy hollywoodi ikon, Sir Anthony Hopkins az év utolsó napján töltötte be 85. életévét, és ezt az alkalmat arra használta fel, hogy szilveszterkor egy reménnyel teli üzenetet osszon meg. A legenda tanácsai amellett, hogy fénysugarat adnak ehhez a varázslatos időszakhoz, nagyon hasznosak is, és segíthetnek átvészelni a kihívásokkal teli időszakokat, mivel új és frissítő perspektívából láttatják velünk az életet.

December 31-én A bárányok hallgatnak sztárja egy videót osztott meg az Instagramján, amely azzal kezdődött, hogy mindenkinek boldog új évet kívánt. Majd hozzátette: „Ezt az üzenetet nem nehéznek szántam, hanem remélem, hogy hasznos.” Hopkins az életükben küszködő „embereknek” címezte, megjegyezve: „Légy kedves magadhoz.” Majd így folytatta: „Éld az életed. Légy büszke az életedre.”

Saját korábbi tapasztalatai alapján Hopkins úgy véli, hogy nem szabad figyelmen kívül hagynunk a küzdelmeinket, hanem segítséget kell kérnünk, amikor csak szükségünk van rá. Megjegyezte: „Bárhol is vagy, kérj segítséget, ne szégyelld, légy büszke magadra.”

A színész kifejtette: „47 évvel ezelőtt kétségbeesett helyzetben voltam, kétségbe voltam esve, és uhh, valószínűleg nem sokáig éltem volna.” Miután azonban szakemberekkel dolgozott a problémáin, a dolgok jobbra fordultak. Bevallotta: „A legjobb életem van, amit csak el tudok képzelni, és még csak az elismerést sem fogadhatom el érte.

Hopkins szilárdan hisz abban is, hogy mindig távol kell tartanunk a negativitást. Kifejtette: „Maradj ki a mérgező emberek köréből, ha bántanak téged.”

Azokhoz az emberekhez szólva, akik depressziót élnek át, vagy káros viselkedést kapnak másoktól, az ikon megjegyezte: „Ne hallgass rájuk. Ne hagyd, hogy lekezeljenek téged.” Hozzátette: „A depresszió része az életnek, [ahogyan] néha a szorongás is. Az élet kemény.”

És nem ez az első alkalom, hogy a színész reményteli üzenetet osztott meg a születésnapján. 2 évvel ezelőtt is készített egy videót, amelyben a fiatalokhoz fordult bölcsességgel és erővel. Megjegyezte: „Fiatalok, ne adjátok fel. Csak tartsatok ki. Küzdjetek tovább.” Majd így folytatta: „Legyetek bátrak. Hatalmas erők fognak a segítségetekre sietni. Ez tartott meg engem egész életemben.”

Egyetértesz Sir Anthony Hopkins életfilozófiájával? Van olyan személyes szabályod, amihez ragaszkodsz, hogy átvészeld a nehéz időket?

via