Érdekesség

„Sokáig vártam” – A 49 éves Heidi Klum elárulta, hogy szeretne gyereket férjével, a 33 éves Tom Kaulitzcal

A szupermodell Heidi Klum és férje, a zenész Tom Kaulitz már majdnem 4 éve házasok, bebizonyítva, hogy a 16 év korkülönbség nem elég ahhoz, hogy az igaz szerelem útjába álljon. Klum még 49 évesen sem zárja ki a gondolatot, hogy Kaulitzcal bővítsék a családjukat az első közös babájukkal. A közelgő ötvenedik születésnapjáról is megnyílt, és elárulta, milyen nagy elvárásai vannak férje felé ezen a napon.

Nyitott arra, hogy több gyereket vállaljon.

A Jennifer Hudson Show-ban való nemrégiben történt szereplése során Klumot megkérték, hogy játsszon egy játékot, ahol egy táblát kapott, aminek egyik oldalára ‘ja’ (igen), a másik oldalára ‘ne’ (nem) volt írva. Amikor pedig arról kérdezték, hogy fontolóra venné-e, hogy újra gyereket vállaljon, Klum bevallotta: „Attól függ, milyen nap van, néha itt vagyok, néha itt, érted?”, utalva a kezében lévő tábla mindkét oldalára.

A szupermodellnek 30 évesen született meg első gyermeke, Leni, egy volt barátjától. A következő évben Klum teherbe esett volt férjétől, Seal énekestől. Még 2 gyerek következett, így Klum 4 gyermek anyukája lett, akik 18, 17, 16 és 13 évesek.

Az anyaságról szólva a szupermodell megjegyezte: „Már 4-szer csináltam meg. És minden alkalommal 8 hónapig szoptattam, majd újra terhes lettem…”

Úgy tűnik azonban, hogy még mindig hajlandó belevágni egy újabb terhességbe férjével, Kaulitzcal, hiszen a tábla ‘igen’ oldalát mutatta. Klum a műsorban kifejtette: „Most már nagyon sokat vártam, szóval talán igen.”

Az 50. életévét egy nagy durranással tölti be.

Az America’s Got Talent zsűritagja június 1-jén lesz 50 éves, és világossá tette férjének, hogy egy „nagy szülinapi bulit” szeretne ebből az alkalomból.

Klum elárulta: „Mondtam a férjemnek, hogy jobb, ha belevágsz, jobb, ha jó lesz.” Továbbá kifejtette: „Mert nem volt minden évben nagy születésnap… mindig ott lesz a család és a barátok, de úgy gondoltam, hogy 50, az elég nagy szám.”

Szerinted van korhatára az anyaságnak?

via