Érdekesség

Tudd meg ezzel az optikai illúzió teszttel, hogy van-e elkötelezettségi problémád

Az optikai illúziók évszázadok óta lenyűgözőek, és most arra használják őket, hogy felfedjék személyiségünk rejtett aspektusait. Éppen ez a teszt vált népszerű módszerré erősségeink és gyengeségeink felfedezésére. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan működik, és hogyan segíthet meghatározni, hogy vannak-e elkötelezettségi problémáid.

Az optikai illúzió személyiségteszt értelmezése attól függően változhat, hogy mit látunk először. Íme néhány gyakori értelmezés.

Mit látsz?

Ha a felhőt látod először, akkor kívülről erősnek és rugalmasnak tűnhetsz, de belülről érzékeny vagy. Ez az érzékenység sebezhetőbbé tesz téged a mások szavaiból és tetteiből fakadó szívfájdalmakkal szemben. Az érzelmi fájdalomtól való félelmed miatt nehezen tudsz hosszú távú kapcsolatokat kötni. Mia Yilin, a videó készítője még részletesebben kifejtette: „Utálod a gondolatot, hogy beérd valakivel, és nagyon magasak az elvárásaid, amikor egy kapcsolatba mész”.

Ha viszont előbb a halat, akkor lehet, hogy carpe diem mentalitással rendelkezel, és megérted, hogy az élet rövid és értékes. Valószínűleg megragadod a lehetőségeket, és teljes szívvel fekteted az energiádat olyan dolgokba, amelyek érdekelnek. Mia kifejtette: „Megvan benned ez a mentalitás, hogy mivel az élet rövid, akár a lehető legteljesebben is élhetjük az életet”.

Szóval, a halat vagy a felhőt láttad először? Vedd úgy ezeket a rejtvényeket, mint kellemes szórakozást, de mindig tartsd szem előtt, hogy nincs tudományos vagy pszichológiai jelentőségük.

via