Érdekesség

„Tudom, milyen érzés láthatatlannak lenni” – Rebel Wilson megosztja erőteljes testi utazását és termékenységi küzdelmeit

Napjainkban minden 20. babából 1 IVF útján fogan meg, és egyre több harmincas éveik közepén járó nő kezdi el lefagyasztani petesejtjeit annak reményében, hogy anyává válhat. Rebel Wilson, a világhírű, sikeres karriert befutott színésznő megosztja a hírnév felé vezető útját és saját útját az egészségesebb énje felé, valamint a legfontosabb dolgot, ami elindította.

Imádjuk azokat a hírességeket, akik levetik híres személyiségüket, és megmutatják, hogy ők is sebezhetőek, akárcsak mi, és reméljük, Rebel története téged is inspirálni fog.

Rebel Wilson 1980 óta váltja valóra álmait.

Rebel Wilson a Tökéletes hang című filmben nyújtott szerepével vált híressé. Miután elvégezte a középiskolát, és Dél-Afrikában utazgatott, végül maláriás lett. A kórházban azt hallucinálta, hogy színésznő. Ez elég volt ahhoz, hogy meggyőződjön arról, hogy ez lesz az élete.

Végül hazatérve mindenkinek elmondta új tervét, miszerint hivatásos színésznő lesz, és rengeteg díjat nyer.

2009-ben tartalékként jogi diplomát szerzett, mert minden barátja őrültnek tartotta, amiért színésznőként akart sikeres lenni. „Az oktatás tényleg a lehetőségek kulcsa! Szóval tanuljatok keményen gyerekek!!! Amikor elkezdtem a főiskolát, még az összes jogi tankönyvemet sem engedhettem meg magamnak, és a könyvtári példányokból kellett olvasnom. Annyira büszke vagyok, hogy idáig eljutottam!”

Egy nő, egy nagy bőrönd, és egy kis párna.

„Hollywoodban 30 után már elég késő színésznőnek lenni. Eladtam mindenemet, és egy bőrönddel és egy kispárnával jöttem Amerikába. Megvolt az első kis szerepem, amire túlképzett voltam” – magyarázta Rebel. Ez ismét bebizonyítja, hogy ha követjük az ösztöneinket és aktívan dolgozunk az álmainkért, az a recept, amivel valóra válthatjuk azokat.

2020-ban Rebel kezébe vette élete irányítását, és belevágott az „egészség évébe”.

Visszaemlékezve azokra az időkre, amikor nagyobb volt, Rebel megosztotta, hogy még mindig magabiztosnak érezte magát; de foglalkoznia kellett az étellel való egészségtelen kapcsolatával. „Azt hiszem, ez arról szólt, hogy nem voltam természetes előadóművész, és minden nap meg kellett küzdenem a szerepléssel”.

Rebel így folytatta: „Az emberek bármilyen alakban és méretben gyönyörűek, és ebben őszintén hiszek. Csak eljutottam egy olyan pontra, amikor mélyen legbelül tudtam, hogy olyan tevékenységeket folytatok, amelyek egészségtelenek.”

„Úgy tűnt, mintha egy nőnek csak annyit kellene tennie a világon, hogy figyelmet kapjon, hogy lefogyjon”.

„A fogyásom előtt szakmailag nagyon sikeres évem volt, a következő évben pedig minden hír a leadott kilók körül forgott.” Rebel számára az utazás arról szólt, hogy „elérjem önmagam legegészségesebb változatát. Tudom, milyen érzés a legtöbb ember számára láthatatlan nőnek lenni, mert nem tartanak hagyományosan szépnek”.

A színésznő megosztotta, hogy örül, hogy az üzenete eljutott az emberekhez – az, hogy az útja nem a fogyásról szólt, hanem arról, hogy egészségesebbé váljon.

„Remélem, hogy egyszer talán saját családom lesz”.

Egy sebezhető posztban Rebel megosztotta: „Kaptam ma egy rossz hírt, és nem volt senki, akivel megoszthattam volna… de azt hiszem, el kell mondanom valakinek. Minden nőnek, aki a terméketlenséggel küzd, átérzem a helyzeteteket. Az univerzum rejtélyes módon működik, és néha semminek nincs értelme… de remélem, hogy a sötét felhőkön keresztül hamarosan fény fog ragyogni”.

„A színfalak mögött az összes színésznő barátom lefagyasztja a petesejtjeit.” Rebel Wilsonnak a gyermekvállalási vágya volt a fő inspirációja a fogyásához. A termékenységi lehetőségeket vizsgálva orvosa azt mondta, hogy ha egészségesebb lesz, nőnek az esélyei a petesejtek lefagyasztására, valamint azok minősége is.

„Olyan nő voltam, aki nem is gondolt a gyerekekre, amíg a harmincas éveimbe nem értem, olyan voltam, hogy oké, akarok én gyereket? A lehető legegészségesebb vagyok, és lesz, ami lesz.”

Mi az az egészséges szokás, amit idén szeretnél magadévá tenni? Szerinted az élet ugyanolyan teljes értékű lehet gyerekekkel vagy gyerekek nélkül is? Oszd meg velünk gondolataidat a hozzászólásokban, szívesen meghallgatnánk a véleményedet.