Érdekesség

Úton a baba! Suki Waterhouse és Robert Pattinson a legszokatlanabb módon fedik fel a hírt (VIDEÓ)

Suki Waterhouse és Robert Pattinson néhány hete figyelemre méltóan jelentek meg a vörös szőnyegen, ami spekulációk viharát váltotta ki, különösen Suki Waterhouse öltözéke miatt, ami egy esetleges terhességre utalt. A kezdeti pletykák ellenére a pár nem sietett, mielőtt megerősítette volna a hírt – egy hónapig tartott, és a mód, ahogyan ezt tették, nem volt szokványos.

Október 21-én Pattinson és Waterhouse, akik már 5 éve vannak együtt, egy hollywoodi esemény vörös szőnyegén a kuncogásukkal elcsavarták a fejeket. Míg A Batman színésze egy klasszikus öltönyt viselt; addig Suki Waterhouse színésznő-énekesnő egy áttetsző empire ruhát választott, ami megmutatta a hozzá illő alsóneműjét.

Bár sok rajongó gyorsan észrevette, hogy mintha egy pocak bujkált volna a ruha alatt, az eset arra figyelmeztetett, hogy ne ítélkezzünk elhamarkodottan a külső alapján, mivel különböző tényezők járulhatnak hozzá a puffadt megjelenéshez, aminek gyakran mélyen személyes okai vannak.

Legutóbbi mexikóvárosi koncertjének forgatásán a teljesen felöltözött Waterhouse tréfásan szólt a közönséghez, mondván: „Úgy döntöttem, hogy ma valami különösen csillogó ruhát veszek fel, mert úgy gondoltam, hogy ez talán eltereli a figyelmeteket valami másról, ami éppen történik”. A rajongók hangos éljenzéssel válaszoltak, mire az énekesnő nevetve folytatta: „Nem vagyok benne biztos, hogy működik”. A bejelentésről készült videót alább nézheted meg.

A Hollywood egyik legprivátabb párjaként ismert Robert Pattinson és Suki Waterhouse bebizonyította, hogy a boldogság akkor virágzik, ha valaki távol tartja magát a nyilvánosságtól. Ennek ellenére az énekesnőt rengeteg kritika érte a híres színésszel való kapcsolata miatt. Ő azonban méltósággal és higgadtan kezelte a kritikákat, és nem hagyta, hogy azok befolyásolják a Pattinsonnal való kapcsolatát.

via