Emberek Érdekesség

Victoria és David Beckham története, ahol 25 év után még mindig őrzi a jegyet, amin a lány megadta neki a számát

Gyerekkorunkban azt hallottuk, hogy a párok „boldogan élnek, amíg meg nem halnak”, és elhittük, hogy ez igaz. Aztán szembe kellett néznünk az élettárs megtalálásának nehéz feladatával. De ennek a történetnek van egy csavarja: néhány párnak mégis sikerült a mindannyiunk által vágyott happy end.

Victoria és David Beckham legalábbis ezt bizonyította. David még évekkel később is őrzi a jegyet, amelyre Victoria felírta a számát, emlékeztetve minket arra, hogy ha az ideális személy megérkezik, a szerelem örökké tart.

Mi hiszünk abban, hogy ha van szerelem, akkor lehet boldog házasságot építeni, ezért is szerettünk volna többet megtudni ennek az ikonikus párnak a történetéről.

Victoria és David Beckham az egyik legikonikusabb és legkitartóbb sztárpár. 1997-ben ismerkedtek meg, és azóta is együtt vannak. Talán sokan összehangolt külsejükről, eleganciájukról, vagy a karrierjükről, amely mindkettejüket hírnévre juttatta ismerik őket. De kétségkívül Beckhamék arról is ismertek, hogy bebizonyították, hogy a szerelem egy olyan iparágban is megtalálható, ahol a stabil kapcsolatok nem tűnnek tartósnak.

Az 1990-es években Victoria Adams a Spice Girlsnek köszönhetően nemzetközi hírnévre tett szert, míg David Beckham a Manchester Unitedben szerzett magának nevet. Bár a lánynak fogalma sem volt arról, hogy ki a focista, David nagyon jól ismerte „Posh Spice-t”.

Sőt, azt mondta, hogy bele is volt zúgva a lányba. “Egy hotelszobában voltam a legjobb barátommal, aki a tanúm volt az esküvőmön, és emlékszem, hogy mielőtt találkoztam volna Victoriával, megfordultam, és azt mondtam: ‘El akarom venni feleségül. A lányt a fekete ruhában, a bob frizurával.’”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

Nem sokkal később Victoria részt vett David egyik meccsén, és a férfi messziről integetett neki. És bár úgy gondolta, elszalasztotta az esélyt, hogy randevúzzon kedvenc Spice Girljével, a világ egy héttel később adott neki egy második esélyt, amikor Victoria a menedzserével és az egyik bandatagjával együtt részt vett egy meccsen. Ezen az 1997-es partin volt az, hogy David összeszedte a bátorságát, és elkérte Posh Spice számát.

„Körülbelül egy órán át beszélgettünk a játékosok társalgójában. Aznap éppenséggel vonattal utazott, így felírta a számát a vonatjegyére, ami még mindig megvan” – mesélte a futballsztár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@brooklynpeltzbeckham által megosztott bejegyzés

Ugyanerre a pillanatra emlékezve Victoria írt egy levelet tinédzser önmagának „Amit bárcsak tudtam volna” címmel, és ebben elmeséli, hogyan szeretett bele Davidbe.

„Szerelem első látásra valóban létezik. Megtörténik veled a Manchester United játékosainak pihenőjében […] Ahogy a többi focista a haverjaival álldogál, meglátod Davidet, aki a családjával álldogál oldalt. És olyan kedves mosolya van… Te is nagyon közel állsz a családodhoz, és arra fogsz gondolni, hogy milyen jól érzi magát veled. El fogja kérni a számodat.”

Románcukat a nyilvánosság elől elrejtve kezdték Victoria menedzserének kérésére. Ezért kezdetben a randevúik abból álltak, hogy elmentek egy parkolóba beszélgetni és időt tölteni egymással. Bár tudjuk, hogy a hírnév már része volt az életüknek, a kapcsolatuk úgy alakult, mint bármelyik másik. A focista elmondta, hogy az első csókjuk egy nap történt, amikor a szüleihez tartottak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

A pár akkor hozta meg a döntést, hogy összeházasodnak, amikor az akkori énekes az Egyesült Államokban tartózkodott. „Elmondtam neki, hogy milyen lenne álmaim gyűrűje. Ő emlékezett rá, és kifejezetten nekem megterveztette” – mondta a nő. 1998 januárjának egyik éjszakáján a pár az Egyesült Királyságban, a Rookery Hall Hotelben járt, ahol a nőt 30 rózsával köszöntötték, majd a szobába kísérték, amelyet David több száz rózsával, illetve piros és sárga liliommal díszített fel.

Leültek vacsorázni, és ott térdelt le végül David, hogy megkérje a kezét az álomgyűrűvel. „Igent mondtam, majd elővettem a saját gyűrűmet, és azt mondtam: “Ne feledkezz meg a girl powerről, leszel a férjem?’” – mesélte Victoria.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

1999-ben elérkezett a nagy nap. Az elegáns Luttrellstown kastélyban házasodtak össze egy Robin Hood-témájú esküvőn. Az eseményen kisfiuk, Brooklyn, aki akkor 4 hónapos volt, gyűrűhordozó volt az oltárnál. Ráadásul még ugyanebben az évben vásároltak egy fényűző otthont, amelyet a sajtó „Beckingham-palotának” nevezett el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

Jelenleg a párnak 4 gyermeke van: Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper. Bár Beckhamék sokat utaznak karrierjük és jótékonysági munkájuk miatt, elmondásuk szerint mindig találnak módot arra, hogy családként töltsenek időt. „Cserélgetünk. Amikor én otthon vagyok, ő távol van, így egyikünk mindig ott van és vigyáz a gyerekekre” – mondta Victoria egy interjúban.

Bár a sajtó gyakran kitalál pletykákat a pár válásáról, az idő megmutatta, hogy ezek nem befolyásolják Beckhamék kapcsolatát. Victoria biztosít minket arról, hogy nem figyel arra, hogy mit ír a média, és kifejtette: „Davidnek és nekem nincs mit bizonyítanunk. Szeretjük egymást, vigyázunk egymásra, és erősek vagyunk, mint partnerek, és mint szülők”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

Tagadhatatlan, hogy mennyire szeretik egymást, hiszen több mint 20 együtt töltött év után a pár továbbra is megmutatja, mennyire csodálják egymást. Victoria kifejtette, hogy David folyamatosan inspirálja és vezeti őt: „Annyi jó munkát végzett, felnézek rá, és a legnagyobb tisztelettel és csodálattal tekintek mindarra, amit elért”.

„Büszke vagyok rá, mert olyan keményen dolgozik. Annyira elkötelezett; megérdemli a sikert” – mondta egyszer David a feleségéről. „Sok okból szeretem őt, de a legfontosabb, hogy a legcsodálatosabb gyerekeket adta nekem” – biztosította.

Szerinted mi a tartós kapcsolat kulcsa? Ha van partnered, mit csodálsz benne?

via