Érdekesség

Vin Diesel kísérte Paul Walker lányát az oltárhoz az esküvőjén, és mi nem tudjuk visszatartani a könnyeinket

A család témája túlmutat a Halálos iramban filmeken, és valósággá vált a szereplők számára. Meadow Walker modell októberben ment férjhez, és képeket osztott meg a különleges napról. Ő a szeretett színész, a néhai Paul Walker lánya. Édesapja közeli barátja és kollégája, Vin Diesel volt az, aki az oltár elé vezette.

Ez az értékes pillanat meghatott minket, és szerettük volna megosztani a gyönyörű képeket a nagy napjáról.

A Halálos iramban család is megjelent, hogy támogassák a társ sztár lányát.

Meadow Walker a Dominikai Köztársaságban ment hozzá Louis Thornton-Allanhoz. Walker elmondása szerint nagyon meghitt ünnepség volt. Egy másik Halálos iramban színész is részt vett, ahogy Meadow Instagram-videóján is látható. Jordana Brewster, aki Paul Walker szerelmét alakította a Halálos iramban franchise-ban, látható, amint megöleli a menyasszonyt. Jordana az alábbi képet posztolta, amelyen gratulál a boldog párnak. Vin Diesel gyermekei is jelen voltak a tengerparton tartott kis esküvőn.

Meadow Walker az Instagramon osztott meg képeket és egy videót az esküvője napjáról. Az egyik képen Vin Diesel kíséri őt az oltárhoz. A videó, amit posztolt, azt mutatja, ahogy ő és Vin Diesel készülnek az oltárhoz sétálni.

Meadow 15 éves volt, amikor édesapja elhunyt.

Paul Walker 2013-ban hunyt el 40 éves korában. Meadow alapította a Paul Walker Alapítványt, amelynek vezérigazgatója, és amelynek célja, hogy jót tegyen az óceánok élővilágáért.

Diesel és családja szoros kapcsolatot tartott fenn Paul lányával.

Meadow az Instagramon posztolt egy képet Vin Diesel gyermekeivel, a „Család, örökké” felirattal. Diesel Meadow Walker keresztapja. Egy interjúban Vin Diesel elmondta, hogy Meadow az első, aki boldog apák napját kíván neki, és hogy az a legszebb dolog, amikor Meadow-t a gyerekeivel látja.

Paul Walker és Vin Diesel több volt, mint egyszerű társsztárok.

Paul Walker és Vin Diesel közeli barátok lettek, miközben együtt dolgoztak a Halálos iramban filmeken. Diesel azt mondta, hogy ő és Paul megígérték egymásnak, hogy tíz Halálos iramban filmet fognak forgatni. Azt mondta, hogy látta, mennyit jelent neki Brian O’Conner karaktere. Vin Diesel 2015-ben Paul Walker után Pauline-nak nevezte el a lányát.

A te szíved is elolvadt, mint a miénk? Kik a te választott családtagjaid?