Érdekesség

„Visszafelé öregszel?!” – Az 53 éves Heather Graham keveset bíz a képzeletre és zavarba hozza a rajongókat az új bikinis szelfikkel

Heather Graham most bebizonyította, hogy az 50-es évek az új 20-as évek. Az 53 éves színésznő a természet minden törvényét semmibe vette lenyűgöző testalkatával egy sor megdöbbentő strandfotón. Graham rajongói azonnal elárasztották az Instagramját, mondván, hogy nehezen hiszik el, hogy ötvenévesen is ilyen hihetetlenül fiatalosan tud kinézni. De szavakkal nem lehet leírni Heather fotóit, úgyhogy merüljünk el benne.

Heather nagy durranással kezdte a nyarat.

A híres színésznő Jamaikán élvezi az életet, és ezt néhány feltűnő fotóval bizonyítja. Graham nemrég Instagramján osztott meg álomszép fotókat trópusi vakációjáról, de a mi szemünket nem az érintetlen tengerpart és a kristálytiszta víz vonzotta.

Heather egy gyönyörű fehér bikiniben mutatta meg kifogástalan alakját, ami kiemelte minden előnyös vonását. Az 53 éves színésznő bebizonyította, hogy nincs takargatnivalója, hiszen napokig szemtanúi lehettünk tónusos hasizmainak és lábainak.

Graham többször is megemlítette, hogy a jóga megszállottja, és gyakran csak úgy szórakozásból jár jógázni. Ez kétségtelenül megmagyarázza, hogy ötvenévesen is ilyen fiatalos külsőt tart fenn. Mi mindenképpen jegyzetelünk.

Rajongóit értetlenül hagyta kortalan külseje.

Ahogy az várható volt, Heather rajongói extra pozitívan reagáltak a bikinis pillanatképeire. A legtöbben azonban megkérdőjelezték, hogyan lehetséges ennyire hibátlanul kinézni az ő korában:

„Te öregszel?!” – squelchjacob / Instagram
„Pontosan ugyanúgy nézel ki, mint 35 évvel ezelőtt A mazsolában. A hajad egyenesebb, de ugyanaz.” – henrycruz813 / Instagram
„Visszafelé öregszel?! A Rollergirl sem nézett ki ilyen jól!” – kevincbryan / Instagram
„53?? Ez NEM lehetséges!” – perranporth266 / Instagram
Csatlakozunk ezekhez a kommentekhez, hogy teljesen imádjuk Grahamet, és csak remélni tudjuk, hogy csak 10% -ban olyan jól nézünk ki mi is majd az ő korában, mint ő.

Ráadásul az egyik nagy oka annak, hogy fiatalos marad, az, hogy boldog. Heather bevallása szerint nagyon elégedett az életével kapcsolatos döntéseivel, amelyek közül az egyik, hogy nem vállalt gyereket. A színésznő kifejtette, hogy ez nagyban hozzájárul az életminőségéhez, és még 53 évesen sem bánja.

via