Érdekesség

A hírességek nem hordanak nadrágot egy új divatirányzat miatt

A legújabb divattrend talán csak néhány merészebbnek szól. A hírességek ugyanis (szándékosan) otthon hagyják a nadrágot, és stílusos megjelenést kreálnak, csak fehérneműt viselve alsóként. Attól kezdve, hogy csak bugyit húznak, harisnyával vagy anélkül, csodáljuk a magabiztosságukat! Nézd meg magadnak a merész megjelenésüket.

A „nadrág nélküli” trend viharszerűen hódítja meg a hírességek világát.

Egyesek számára rémálom, mások számára divathír, a nadrágok eltűnése a kifutókról fokozatosan történt, és egyesek a biciklisnadrágos trendre mutatnak rá, mint az egésznek a kezdetére. És ez mélyen befolyásolta, hogy a hírességek mit választanak manapság. A legfrissebb példa a „nadrág nélküli” megjelenésre Irina Shayk. A modell 2023 májusában, a 76. Cannes-i Filmfesztiválon vett részt, ahol egy átlátszó ruhán, fehérneműn és kabáton kívül semmi mást nem viselt.

Ez az „alsónemű, mit felsőruházat” mozgalom talán nem is tekinthető hóbortnak, hiszen már hónapok óta tart, és nem látszik a vége. Valójában legalább 2022-ig visszavezethető. Talán az egyik legikonikusabb példa az év szeptemberében jött, amikor Kylie Jenner a Loewe párizsi divathéten mutatkozott be, és csak egy harisnyára húzott bugyit viselt.

2022 óta az ilyen öltözékek meglehetősen gyakori látványnak számítanak nyilvános eseményeken, a Riverdale-sztár Camila Mendes pedig egy újabb ilyen pillanatot testesít meg, amikor 2023 februárjában egy másik divatrendezvényen hasonlóan merész külsővel jelent meg.

Így öltöznek bárhol.

A hírességek nem csak rendezvényeken mutatják be ezt a trendet. Úgy tűnik, hogy a mindennapokban is ezt választják. A színésznőt és modellt, Julia Foxot 2022 májusában látták alsóneműben bevásárolni. Egy évvel később pedig deréktól lefelé csak bugyiban fotózták le, amint benzint tankol.

Úgy tűnik tehát, hogy ez a trend itt van, és maradni is fog!

via