Érdekesség

11 híresség, akik harcba szálltak a plusz kilóikkal és nyertek

A hírességeknek nehéz, mivel a nyilvánosság folyamatosan megvitatja és megítéli a testükben bekövetkező változásokat. Előfordul, hogy néhány felesleges kiló leadásának semmi köze nincs a külsőhöz, de egészségügyi okokból vagy karrierjük javára szükséges. Mindenesetre a kemény munkájuk eredményeinek figyelése motivációt jelenthet számunkra, és lendületet adhat, hogy javítsunk önmagunkon is.

Minket megdöbbentett ennek a 20 hírességnek a test-átalakulása, és alig várjuk, hogy megmutathassuk neked.

1. Rebel Wilson

Rebel Wilson ausztrál színésznő kijelentette, hogy a 2020-as év az „egészség éve” lesz számára. Több aktivitást adott a mindennapjaihoz. A színésznő többet sétál, elkezdett tornázni és megváltoztatta étkezési szokásait. Ennek eredményeként 2020 januárja óta kb. 74 kg-ot tudott leadni.

2. Simon Cowell

A híres tévés személyiség úgy döntött, hogy idén is frissíti egészségi és fitnesz-rendszerét. Feladta a zsíros és édes ételek fogyasztását, több testmozgást iktatott be, és egyre jobban és többet kezdett aludni. Erőfeszítései meghozták eredményüket, és kb. 27 kg-ot fogyott.

3. Kathy Bates

Az Amerikai Horror Story színésznője egy másik trükkel fogyott le kb. 27 kg-ot. „Tudatos figyelemnek” nevezi, ami csak annyit jelent, hogy eltolja a tányérját, amint a gyomra megtelt. Hosszú időbe telt, amíg megtanulta, hogyan hallgasson a testére, de az eredmény lenyűgöző.

4. Marissa Jaret Winokur

A színésznő nagyon aggódott az egészségéért, és úgy döntött, hogy intézkedik. Megváltoztatta az étrendjét, és elkezdett személyi edzővel edzeni. Ez kb. 22 kg súlycsökkenést eredményezett nagyjából 6 hónap alatt.

5. Sam Smith

Az énekes, Sam Smith drámai átalakuláson ment keresztül. Korábban elismerte, hogy érzelmi túlevéssel küzdött, de úgy döntött, hogy megváltoztatja ezt a szokást. Elkezdett főzni, több terméket kiiktatott az étrendjéből, és most személyi edzőjével a rendszeres testmozgásra koncentrál. Már több mint 19 kilót fogyott.

6. Teddi Mellencamp

Mielőtt személyi edzővé vált volna, Teddi Mellencamp valóság show sztár számos népszerű diétát kipróbált, és testedzési rutinokat is. Szorongástól is szenvedett, és elkezdte megosztani az interneten, cserébe sok támogatást kapott követőitől. Idővel rájött, mit jelent a megfelelő táplálkozás, és 6 hónap alatt kb. 22 kg-ot fogyott.

7. Kelly Clarkson

A Voice mentora, Kelly Clarkson mindig is nyitott volt súlyával, étkezési szokásaival és testképével kapcsolatban. Azonban nem a néhány kiló súlyfeleslege volt a fogyásának oka, hanem ez egy egészségi probléma eredménye lett. Clarkson pajzsmirigyproblémáktól szenvedett, és megpróbálta legyőzni azokat. Megváltoztatta étrendjét és életmódját, és leadott majdnem 16 kg-t.

8. Mo’Nique

17 éves kora óta Mo’Nique több mint 90 kg-ot nyomott. Napi és következetes kemény munkával és egészséges étrenddel csökkenteni tudta a számot a mérlegen.

9. Shonda Rhimes

A Grace klinika alkotója drámai testváltozáson ment keresztül, és csaknem 68 kg-ot fogyott. Azt mondja azonban, hogy a fogyás nem volt kellemes út számára, és nagyon nem szerette.

10. Alec Baldwin

2012-ben Alec Baldwin feltárta egészségügyi problémáit: azt mondták neki, hogy prediabétesze van. Ez jelentős ébresztőként szolgált a színész számára. Jógaoktató barátnője motiválta, hogy egészséges maradjon. Lemondott a cukorról, elkezdett Pilates gyakorlatokat csinálni, és 4 hónap alatt kb. 13 kg-ot fogyott.

11. Jonah Hill

A színész évek óta küzdött a súlyfeleslegével, és még azt is bevallotta, hogy a nyilvánosság előtt felnőni mennyire kiszolgáltatottá tette a kritikával szemben. Úgy döntött, hogy konzultál egy táplálkozási szakemberrel, és megváltoztatta étrendjét és szokásait. Elkezdett kocogni és fekvőtámaszokat végezni.

Vannak saját motivációs történeteid a személyes eredményeidről? Szeretnénk hallani őket a hozzászólás részben!