Érdekesség

15+ alkalom, amikor az univerzum okot adott az embereknek a mosolyra

A szerencse ingatag dolog. Néha annyira nehéz belefutni a szerencsébe, hogy úgy tűnik, hogy az életünk tele van sötét időkkel. Például, amikor reggel minden kiesik a kezünkből, amikor az internetes vásárlás teljes csalódássá válik, vagy amikor a repülőgépen egy ablak melletti ülésnél nincs ablak. De néha a szerencse olyan bónuszokat ad nekünk, amelyekre nem is számítottunk, mintha megpróbálná rehabilitálni magát korábbi hiánya miatt.

Kissé féltékenyek vagyunk összeállításunk szereplőire, akik nem számítottak ezekre a meglepetésekre az univerzumtól, amelyek teljesen okot adtak nekik a mosolyra.

“A kutyám egy szarvasgombát ásott ki a kertben.”

“Sok fotót láttam arról, hogy valakinek 2 tojássárgája volt egy tojásban, dupla fagylalt stb. A minap nekem is szerencsém volt.”

“Megütöttem a főnyereményt! Az utasfelvételi ügyintéző egy szent.”

“Ez a mai a szerencsés napom.”

„A bal oldali kép egy festmény, amely már egy jó ideje a házunkban van, a jobb oldali kép a múlt hétvégén készült. Máig tartott, hogy rájöjjek, a tökéletes pillanatban készítettük, amikor a madár éppen a megfelelő helyre repült.”

„Kínából rendeltem egy iPad képernyővédőt. A megrendelés leadásakor azt kérdezték tőlem, hogy fekete vagy fehér üveget akarok-e. A feketét választottam. Ma megkaptam a rendelést.”

„A régi lábtörlőnk tökéletesen illeszkedik az új lakásunk bejáratához.”

Ez nem egy csokoládé forgács, hanem egy csokoládé szikla.

“Búvárkodtam, és éreztem, hogy valami szúr a nedves ruhámon keresztül. A zálogház megerősítette, hogy igazi gyémánt.”

“9 óta dolgozom az ügyfelem házában, 7-kor végeztem, és amikor takarítottam, ezt kihozta nekem, mondván: ’Túl sokáig dolgoztál itt, hogy ne egyél.”

“A dzseki megmentette a fánkomat.”

„Tanár vagyok, és ez a hét elég mozgalmas volt. Elmentem egy kávézóba a heti stresszlevezető étkezésemre. Véletlenül adtak nekem egy extra burritót.”

“Tegnap lelöktem a tálamat… nézd meg, hol landolt.”

“A fürdőszobámban leesett a tükröm. A fogkefém mentette meg az összetöréstől.”

“Vettem egy csomag kétszersültet, és megütöttem a főnyereményt.”

„2 tetoválást csináltattam az általam készített firkálmányok alapján.”

Mikor kaptál utoljára egy szép bónuszt az élettől?