Érdekesség

18 éves vagyok a barátom pedig 60 éves, a szívünk a generációs különbségek ellenére ugyanazt a nyelvet beszéli

A közösségi média korában a kapcsolatok gyakran válnak a kommentek és kritikák nyilvános táplálékává. Keisha Louise, egy 18 éves fitnesz influenszer a skóciai Irvine-ból, a viták középpontjában találta magát, amikor elkezdett randizni Dimitrios Fotisszal, egy nála 42 évvel idősebb férfival. Nyilvánvaló boldogságuk és közös érdeklődési körük ellenére az internetes trollok gyorsan ítélkeztek a nem szokványos kapcsolatuk felett.

Szerelmük szembeszáll a sztereotípiákkal

Válaszul Keisha magához ragadta az irányítást, és szembeszállt a negatívumokkal, többet is megosztott a kapcsolatukról, és bebizonyította, hogy a szerelem valóban nem ismer kort. Keisha és Dimitrios szembeszállnak a társadalmi sztereotípiákkal azzal, hogy a jelentős korkülönbség ellenére is megtalálták a szerelmet és egymás társaságát. A fitness és a táplálkozás iránti közös érdeklődésük döntő szerepet játszott kapcsolatuk kialakításában. A TikTok-on rendszeresen megosztott közös edzésvideóikkal a pár megmutatja közös szenvedélyét, miközben másokat is arra inspirálnak, hogy maradjanak fittek és egészségesek.

A negativitás fölé emelkedtek.

Sajnos a pár kapcsolata heves kritikát váltott ki az ítélkező egyénekből, akik a korkülönbségüket kritizálják. A trollok a videóik kommentszekcióiban kapták fel a fejüket, néhányan pedig gúnyolódáshoz és becsmérlő megjegyzésekhez folyamodtak. Bár ezeket a kommenteket könnyen figyelmen kívül lehetett volna hagyni, Keisha úgy döntött, hogy a negatívumokkal szemben nyíltan fellép, több részletet megosztva a kapcsolatukról, és még videókat is feltöltött a mindennapi életükről.

Számukra a kor csak egy szám.

Annak ellenére, hogy a trollok megpróbálták beárnyékolni a kapcsolatukat, Keisha és Dimitrios elsöprő támogatásra talált a közösségi médiás közösségükben is. Sokan megosztották saját történeteiket a jelentős korkülönbséggel rendelkező kapcsolatokról, bemutatva, hogy a szerelmet soha nem szabad a társadalmi normákhoz kötni. Keisha követői dicsérték kapcsolatukat, hangsúlyozva, hogy a boldogságot soha nem korlátozhatja a korkülönbség, és másokat is nyitottságra buzdítottak.

Az egyik komment így szólt: „Ez a legaranyosabb, ez az igazi szerelem, a kor csak egy szám, az embereknek abba kell hagyniuk, hogy olyan gyorsan ítélkezzenek, ha boldog vagy, lány, akkor boldog vagy”. Keisha válaszolt erre a kommentre, kifejezve háláját és megerősítve szerelmét Dimitrios iránt. Azt mondta: „Ez a férfi olyan szeretetet mutatott nekem, mint senki más, és úgy bánt velem, ahogyan azt kell. Két éve vagyunk együtt, és még soha nem éreztem magam ilyen biztonságban”.

Egy másik kommentelő azt írta: „Amíg mindketten boldogok vagytok, ne törődjetek azzal, hogy bárki más mit mond, ami negatív, ez imádnivaló. Mindketten olyan boldognak tűntök”, mire Keisha így válaszolt: „Soha nem éreztem még ennyi szeretetet és megbecsülést, mint ezzel a férfival. Két éve vagyunk együtt, és még mindig úgy szeretem, mint aznap, amikor megismertem”.

via