Emberek Érdekesség

Ismerjük meg kedvenc „Jóbarátok” szereplőink gyerekeit

A szülői lét egy életre szóló kaland, tele szeretettel, meglepetésekkel és emlékeket szerezve a gyerekeinkkel, napról napra haladva. Ha átváltunk kedvenc Jóbarátok szereplőink képernyős életéről a képernyőn kívüli életükre, szívmelengető látni, milyen különleges kapcsolatokat ápolnak a gyerekeikkel. Legyen szó akár a vörös szőnyegen való sétáról, akár a családi pillanatok megosztásáról, ezek a színészek olyan tartós kötelékeket hoztak létre, amelyek túlmutatnak azon, amit a tévében látunk.

David Schwimmer lánya, Cleo

A Ross Gellert alakító David Schwimmer és volt felesége, Zoë Buckman 2011-ben köszöntötték kislányukat, Cleót. Bár Schwimmer jellemzően titokban tartja a lányával kapcsolatos részleteket, 2018 januárjában a Today show-ban megnyílt a 6 és fél éves Cleóval folytatott, a testi önállósággal kapcsolatos vitákról. Hangsúlyozva a személyes tér fontosságát és a lány önbizalmának kialakítását, Schwimmer arról beszélt, hogy bátorságot kell belé nevelni, hogy beszéljen és szólaljon meg.

Maggie Wheeler lányai Gemma és Juno

A Jóbarátok felejthetetlen Janice-e, Maggie Wheeler két lányával, Gemmával és Junóval, férjével, Daniel Wheelerrel együtt öleli magához az anyaságot. Gemma 2020-ban szerzett vírusos hírnevet a TikTok-on, ügyesen idézve édesanyja jellegzetes mondatát a sorozatból. Wheeler, aki mindig is támogatta, cameo szereplést vállalt Gemma néhány videójában, bemutatva ezzel a bájos anya-lánya dinamikát.

Lisa Kudrow fia, Julian

Lisa Kudrow fia, Julian nemcsak a szívében foglal különleges helyet, hanem a Jóbarátok történetében is szerepet játszott. Kudrow megosztotta megható élményeit a színésztársaival, többek között a terhességét Phoebe Buffay történetében a sorozat negyedik évadában. A Jóbarátok: Újra együtt 2021-es felvételén Kudrow elárulta, hogy 25 éves fia büszkeségét fejezte ki az elért eredményei miatt.

Egy érzelmes pillanatban Kudrow felidézte, hogy Julian odament hozzá, és azt mondta: „Mondhatom, hogy nagyon büszke vagyok rád?” – Ez a gesztus mélyen megérintette őt.

Courteney Cox lánya, Coco

A közkedvelt sorozatban Monica Geller ikonikus szerepéről ismert Courteney Cox büszkén osztja meg életét 19 éves lányával, Cocoval, aki David Arquette-tel való előző házasságából született. Akár Cox legújabb filmjének, a Sikoly VI-nak csillogó vörös szőnyeges premierjén vesz részt, akár édesanyja Hollywood Walk of Fame (Hollywoodi hírességek sétánya) beiktatásának ünnepségén, Coco továbbra is rendíthetetlen támogatója.

Annak ellenére, hogy nincsenek saját gyermekei, Jennifer Aniston, akit Rachel Greenként ismerhetünk, vállalja Coco keresztanyjának szerepét. Aniston egy 2019-es fotóhoz fűzött szívhez szóló kommentben fejezte ki szeretetét és csodálatát Coco gyors növekedése miatt, és szeretettel mondta: „Coco! Túl gyorsan nősz fel. Vagy csak védekezem? Mélyen szeretlek.”

Matt LeBlanc lánya, Marina

Embed from Getty Images

Matt LeBlanc-ot, aki életre keltette Joey Tribbianit, szoros kötelék fűzi 19 éves lányához, Marina Pearlhez, aki Melissa McKnight-tal kötött korábbi házasságából származik. A lánynál agyi problémát diagnosztizáltak, de képesek voltak átvészelni az egészet.

Egy 2016-os interjúban LeBlanc elárulta, hogy részt vesz McKnight másik gyermeke, Tyler (32) és Jacquelyn (28) életében. Bár Marina többnyire távol tartja magát a rivaldafénytől, LeBlanc 2016-ban megosztotta, hogy érdeklődési körébe tartoznak „a lovak és Rihanna”.

via