Emberek Érdekesség Megható

Egy férfi édes gesztusa kopasz barátnőjének letarolta az internetet: Íme, a történetük

A szerelem nem ismer határokat, és a michigani Waterfordban élő Cody Ennis és Hannah Hosking számára a szerelem útja túllépett a hétköznapokon, és összefonódott Ennis hajszálaival. Az odaadás és az áldozathozatal szívmelengető története: Ennis önként vágott bele egy négyéves hajnövesztő odüsszeiába, hogy kopasz barátnőjének, Hoskingnak ajándékozzon egy parókát, amely az ő fürtjeiből készült.

Hogyan találkoztak egymással.

Hosking, egy szívós lélek, aki gyermekkora óta küzd az alopeciával, 2018-ban a parókában talált vigaszt, amikor hajhullása egyre jobban elhatalmasodott. Nem is sejtette, hogy a szerelem, Ennis formájában, ott várta a sarkon túl. 2019 novemberében útjaik keresztezték egymást, és az átlagos frizurával rendelkező Ennis hamarosan egy olyan elkötelezettségbe bonyolódott, amely túlmutat a szerelem tipikus gesztusain.

A döntés, hogy megnöveszti a haját Hosking kedvéért, egy alkalmi beszélgetés után született, ahol a lány játékosan megemlítette, hogy 75 centis hajat szeretne. Viccelődve figyelmeztette Codyt, hogy akár négy évbe is beletelhet, mire elérik a kívánt hosszúságot. Ennis azonban habozás nélkül vállalta a kihívást, és egy egyedülálló, gondoskodással és számtalan YouTube videóval teli utazást indított el az egészséges sörény fenntartásáról. Cody kiemeli, hogy a döntés, hogy megnöveszti a haját Hannah számára, nem csupán a szeretet gesztusa volt, hanem a rendíthetetlen támogatás jelképe.

A hajvágás előkészítése

A pár szorgalmasan követte a hajápolási rutint. Minőségi termékekbe fektettek be a hajmosáshoz és a hajkondicionáláshoz. Ennis minden nap gondosan befonta a haját, hogy elősegítse az egészséges növekedést, és még olyan védőintézkedésekhez is folyamodott, mint a selyemfejfedők, hogy biztosítsa a haja jólétét. Közel négy évnyi elkötelezettség után, amikor a haj elérte a 75 centimétert, a pár egy profi fodrász segítségét kérte, hogy elvégezze az értékes tincsek levágásának kényes feladatát.

Az utolsó simítást a Florida Fancies, egy képzett parókakészítő végezte, aki 899 dollárért egy lenyűgöző parókává alakította Ennis haját. A pár gondosan becsomagolta a levágott haj egyes részeit, és elküldte Floridába, hogy ott készítsék el a végső remekművet.

Amikor a paróka megérkezett

Ennek a különleges szerelmi történetnek az érzelmi csúcspontja egy postai csomagban érkezett, ahol Hosking megkapta az aprólékosan megmunkált parókát. Az örömtől és a hálától elárasztva könnyeket hullatott a vállalkozásuk csúcspontján. Hogy meglepje Ennis-t, Hosking feldíszítette magát a parókával, és ezzel olyan pillanatot teremtett, amely tartós szerelmüket és elkötelezettségüket szimbolizálta.

Az ajándékra visszagondolva Hannah úgy emlékszik, hogy az ajándék átvétele szürreális volt, és olyan érzés volt, mint egy filmben. Nem tudta elhinni, hogy a barátja ilyen hosszú időt szentelt arra, hogy ezt megtegye neki. Hannah azt mondja, hogy a szeretet eme cselekedete megnyugtatja és biztonságban érzi magát. Most már tudja, hogy van valaki az életében, aki hajlandó mindent megtenni, és a végsőkig elmenni érte.

Jövőbeli tervek

Cody játékosan emlékszik vissza, hogy eleinte azt hitte, hogy a hajnövesztés iránti odaadása megnehezíti Hannah számára a szakítást. Most azonban a pár a közös jövőjükről álmodozik. És már azt tervezik, hogy a parókát beépítik az esküvőjük napjába. Ez a gesztus sokat elárul a kapcsolatuk mélységéről, és arról, hogy Ennis milyen messzire hajlandó elmenni azért, hogy szerelme úgy érezze, megbecsülik és támogatják.

A szerelemnek ez a rendkívüli története igazi bizonyíték a szerelem átalakító erejére és arra, hogy az emberek milyen rendkívüli távolságokra hajlandóak elmenni a számukra kedvesekért. Cody Ennis önzetlen cselekedete, ahogyan növeszti, ápolja és végül megválik a hajától, a felszínen túli szeretetet példázza, bizonyítva, hogy az igazi szerelem nemcsak a közös pillanatokról szól, hanem arról is, hogy valami szépet alkotunk annak, akit szeretünk.

via