Érdekesség

„20 évvel fiatalabbnak néz ki” – egy nő átalakító műtéten esik át, és senki sem jut szóhoz

Képzeljünk el egy nőt, aki úgy döntött, hogy egy különleges műtétnek veti alá magát, és ettől sokkal fiatalabbnak tűnik, mintha 20 évvel visszaforgatta volna az időt! Erről a hihetetlen változásról mindenki beszélni kezdett, és a sebész, aki elvégezte, még egy videót is megosztott a TikTok-on, hogy megmutassa a hihetetlen eredményt. A történet könnyen követhető, és elgondolkodtat arról, hogy a modern sebészet milyen meglepő dolgokra képes.

A műtét átalakította az arcát.

A Quatela Center, a New York állambeli Rochesterben működő világhírű plasztikai sebészek szakértelmét bemutató TikTok-fiók nemrég megosztott egy elképesztő képsorozatot, amelyen egy 59 éves nő látható. Ezek a műtét előtti bepillantások a TikTok-on egyfajta előzetesként szolgáltak egy lenyűgöző átalakuláshoz, amelyet Dr. Quatela ügyes kezei irányítottak. A csábító leleplezés a megfiatalodás útját ígérte, a műtéti programban arcfelvarrás, halántékfelvarrás, valamint felső és alsó szemhéjfelvarrás szerepelt.

A kommentszekcióban az emberek nem hittek a szemüknek.

A TikTok-videó kommentszekciója az ámulat és a pozitívizmus zsibongó központjává vált. A felhasználók nem hittek a látott átalakulásnak, és olyan kommentekkel fejezték ki csodálatukat, mint: „Szerintem tényleg ez a legdrámaibb eredmény, amit valaha láttam. Egyszerűen gyönyörű, és a mosolyod mindent elmond. Igazán szép munka. Gratulálok.”

A támogatás áradata folytatódott, kiemelve a műtét mélyreható hatását olyan megjegyzésekkel, mint például: „Megváltoztatta az életét, és annyi boldogságot és önbizalmat hozott neki”. A szívből jövő válaszok nemcsak a Dr. Quatela figyelemre méltó munkája iránti csodálatot mutatták, hanem a kollektív örömöt is, hogy tanúi lehettek annak, hogy a plasztikai sebészet milyen életmódváltó hatással lehet az egyén jólétére és önbizalmára.

Egy másik történet, amely nagy port kavart, nem más volt, mint a hollywoodi szívtipró, Zac Efron története, aki nemrégiben az állítólagos plasztikai műtétjével kapcsolatos sokkoló pletykákkal került a címlapokra. Egy őszinte leleplezéssel, amely sokkolta a szórakoztatóipar világát, a szeretett színész most előállt, hogy helyre tegye a dolgokat, és megosztotta mélyen személyes beszámolóját arról a megpróbáltatásról, amely majdnem az életébe került.

via