Emberek Érdekesség

„45 éves vagyok, és úgy nézek ki, mint a 22 éves lányom”, egy anya dupla randira megy a lányával, és megőrjíti az embereket a fiatalos külsejével

Az emberek gyakran sok időt töltenek azzal, hogy egy univerzális gyógymódot keressenek arra, hogyan maradjanak fiatalok. Manapság a fiatalság forrásának hajszolása hatalmas inspirációt jelent a különböző kozmetikai cégek, szépségápolási márkák, sőt, még a plasztikai sebészek számára is. Vannak azonban olyan emberek, akiket látszólag egyáltalán nem zavar az öregedés, mint a ma bemutatott hősnőnket. Ismerd meg Joleen Diazt, a 45 éves anyukát, aki olyan fiatalnak tűnik, mint a saját lánya, és megoszt néhány érdekességet az életéről.

Sokaknak feltűnik, hogy az anya és a lánya pont úgy néz ki, mintha ikrek lennének.

A 45 éves Joleen Diaz és most 22 éves lánya, Meilani Parks nemrég néhány észbontó Instagram-fotóval kavarta fel az internetet. A strandon bikiniben tündökölve a hölgyek úgy néztek ki, mintha ikrek lennének.

Az Instagram népe nem tudott közömbös maradni a jelenség iránt, és bókokkal halmozták el az anyukát. A 24 év korkülönbségük ellenére a kaliforniai nők már megszokták, hogy testvéreknek nézik őket. Joleen azt mondja, hogy a lánya nem bánja, ha az anyukájához hasonlítják korban.

Elmagyarázza: „Míg ő felnőtt, gyakran hallotta, hogy az emberek azt mondták, hogy az édesanyámat a nővéremnek tartják”. Tehát, mint látjuk, ez a tulajdonság nem újdonság a családjukban.

Joleen fiatalos külseje néha még váratlan bajt is okoz neki.

Joleen Diaz középiskolai tanárként dolgozott, és 10 éves korában költözött Kaliforniába. A nő azóta egyedülálló, mióta szakított férjével és lánya, Meilani apjával.

Most, hogy igazi sztár az Instagramon, rendszeresen keresik meg fiatalabb férfiak privát üzenetben. Azt állítja, hogy fiatalos megjelenése miatt az emberek jelentették a Hinge-profilját, mert fiktív személyiségnek hitték. „Többször is törölték a fiókomat” – mondta a nő. „Vicces, szerintem az emberek azt hiszik, hogy hamis fiók vagyok, és jelentenek engem”.

Az ikertestvér-szerű duó több mint anya és lánya.

Most már a hasonmás anya és lánya is rendelkezik profillal különböző társkereső alkalmazásokon. Gyakran járnak dupla randira, és még egymás potenciális partnereit is szeretik jóváhagyni.

„Amikor mindketten találkozgatunk valakivel, gyakran megyünk bowlingozni, moziba, kirándulni, strandra” – mondta Joleen az interjúban. „Meilani állandóan tanácsot kér tőlem a randizással kapcsolatban. Imádom, hogy bízik a tanácsaimban. Úgy érzem, kiegyensúlyozott a randizásban, és örülök, hogy a tapasztalataim segíthetnek neki”.

A fiatalos külsejű anyuka állítja, az internet rossz benyomást kelt róla.

A lenyűgöző barna hajú nő már több mint 600 000 Instagram-követővel büszkélkedhet, akikkel gyakran osztja meg káprázatos szelfijeit és bikinis fotóit. Szeretné, ha mindenki valódi személyiséget látna a posztolt fotói mögött. Azt mondja: „Összekapcsolhatnám az Instagramomat a profilommal, ami valószínűleg segítene bizonyítani, hogy valóban én vagyok, de nem teszem, mert úgy gondolom, hogy a közösségi médiám nem azt az egyszerű, hétköznapi személyt mutatja be, aki vagyok”.

Meg akarja mutatni, hogy nem olyan elbűvölő, mint amilyennek az Instagram-személyisége sugallja. „Szeretnék kapcsolatba lépni valakivel, és aztán elmagyarázni neki a közösségi médiámat, ha már egy kicsit jobban megismertek” – mondja.

Joleen még mindig keresi az igazi szerelmet, hogy betoppanjon az életébe.

Bár a nőre gyakran felfigyelnek a fiatalabb pasik a közösségi médiában és az alkalmazásokban, az ezredfordulós férfiakat szívesen meghagyja a hasonmás lányának.

„A kor nem jelent számomra kizáró okot, de nem akarok fiatal fiúkkal randizni” – árulta el az interjúban. „Még csak távolról sem gondolnék arra, hogy olyasvalakivel randizzak, aki elég fiatal ahhoz, hogy a lányom barátja legyen”.

A Joleen iránt érdeklődő érett férfiaknak meg kell felelniük az anya kritériumainak. „Vonzódom az ambiciózus, motivált férfiakhoz, olyanokhoz, akik magabiztosak, pozitívan gondolkodnak, és jól tudnak kommunikálni” – mondta. Az anya-lánya duó pedig egyhamar nem hagyja abba a dupla randikat – addig nem, amíg meg nem találják a második felüket.

Mit gondolsz az ilyen szokatlan kötődésről anya és lánya között? Elmennél egy dupla randira a saját fiaddal vagy lányoddal?

via