Érdekesség

Olyan csúnya voltam, amíg 30 ezer dollárt nem költöttem egy új arcra

Manapság egyre több ember, hírességek és átlagemberek egyaránt, úgy döntenek, hogy őszintén beszélnek az elvégzett szépészeti beavatkozásokról. Mia Dio, egy 22 éves miami influencer úgy döntött, hogy megosztja plasztikai műtéti útját.

Mia Dio egy influencer, akinek sok követője van a TikTok-on és az Instagramon.

A 22 éves Mia Dio az amerikai Miamiból származik, és a TikTok-on azzal vált híressé, hogy komikus jeleneteket és szépséggel kapcsolatos tartalmakat posztolt. A fiatal nőnek a TikTok-on 5 millió követője van, de az Instagramon és a YouTube-on is népszerű. Dio-t gyakran csodálják rajongói a külsejéért, és nemrég úgy döntött, hogy fényt derít arra, hogyan lett szép.

Dio úgy döntött, hogy őszinte lesz a kozmetikai beavatkozásokról, amelyeken átesett.

Egy vírusszerűen terjedő YouTube-videóban Dio nyíltan beszélt egy sor kozmetikai beavatkozásról, amin átesett, megosztva tapasztalatait és eredményeit elkötelezett közönségével. A közösségi média influencer azt állította, hogy korábban „csúnyának” érezte magát, és úgy döntött, hogy jelentős összegeket fektet be különböző kezelésekbe, hogy javítsa mind az arcát, mind a testi adottságait.

Több mint 30 ezer dollárt költött „új arcára”.

Mia Dio sokféle kozmetikai beavatkozást végeztetett el, amelyek összesen több mint 30 000 dollárt tesznek ki. Az elfuserált ajakfeltöltéstől kezdve, amit később kiloldatott, a kerámia foghájakon, a mellnagyobbításon és az orrplasztikán át Dio nem riadt vissza attól, hogy kipróbálja a különböző kezeléseket.

Dio hangsúlyozta, hogy bár a kozmetikai beavatkozások után megnövekedett önbizalmat tapasztalt, nem szabad azokat az alacsony önbecsülés általános megoldásának tekinteni. „Azt hiszem, fontos megjegyezni, hogy a kozmetikai eljárások vagy a plasztikai sebészet nem arra szolgál, hogy az önbecsüléssel kapcsolatos problémákat egy az egyben megoldja” – mondta az influencer vírusvideójában. „Bár segíthet.”

Mia Dio videója gyorsan vírusszerűen terjedt, az emberek megtapsolták a becsületességét.

Mia Dio néhány hónappal ezelőtt osztotta meg rajongóival plasztikai műtéti tapasztalatait, és ők nagyon támogatták. „Ami tetszik, hogy sok influencerrel/celebekkel ellentétben, akik tagadják, hogy csináltattak valamit, ő nyíltan beszél róla” – üdvözölte valaki Dio őszinteségét. „Biztosan nem voltál csúnya korábban, de ha ez boldoggá tesz, akkor teljesen rendben van. Remekül néz ki az orrod, nagyon természetes” – nyugtatta meg őt egy másik személy. Míg egy másik rajongó viccelődött: „Nem vagy csúnya, csak szegény” – köszönöm ezt a megerősítést. Ez az egyik legjobb videó, ami létezik”.

Ha elégedettnek érezzük magunkat a külsőnkkel, az mindenképpen pozitív hatással lehet az önbizalmunkra.

via