Érdekesség

73.000 dollárt költöttem műtétre, és nem tervezem, hogy egyhamar abbahagyom

Ismerd meg Patricket, aki a címlapokra került a kozmetikai beavatkozásokon keresztül történő önkifejezés egyedi megközelítése miatt. Patrick összesen 72 719 dollárt (kb. 26 millió forintot) költött botoxra, töltőanyagokra és műtétekre, hogy babaszerű megjelenést érjen el, és a szőkített hajáról, hosszú szempilláiról és telt ajkairól vált ismertté, gyakran összetévesztik egy nővel. Patrick azonban világossá tette, hogy nem azonosítja magát nőként, és elárulta az igazi okot, amiért nem hagyja abba a szépészeti beavatkozásokat.

Patrick „imádja a babás kinézetet”.

Ami igazán lenyűgöző Patrick önkifejezéshez való hozzáállásában, hogy kizárólag az érdekli, hogy elérje azt, amit ő „plasztikai megjelenésnek” nevez. Ez vezetett oda, hogy egészen 58 000 fontot (kb. 26 millió forintot) költött kozmetikai beavatkozásokra, beleértve a nemrégiben elvégzett teljes fogsor kerámia héjait, ami 2500 fontba (1,1 millió forint) került.

Patrick 18 éves korában kezdett el kozmetikai beavatkozásokat végeztetni, és azzal magyarázta, hogy inkább a nőiesebb megjelenést részesíti előnyben, mert a természetes vonásai már így is elég nőiesek voltak. Megosztotta, hogy egyszerűen imádja a babás kinézetet.

Patrick nem akarja megváltoztatni a nemét.

Patrick elmondása szerint nem akarja megváltoztatni a nemét, ahogyan azt egyesek teszik, amikor hasonló megjelenésre törekszenek. Patrick azt is megosztotta, hogy élvezi a szerepek váltogatását a férfi és a nő között.

„Nekem könnyebb alkalmazkodni egy női archoz, mert a természetes vonásaim nem voltak túl férfiasak” – mondta. Érdemes megjegyezni, hogy mióta 18 évesen rákattant, Patrick rendszeresen, havonta kap töltőanyagot az arca különböző részeibe, például az ajkába, az állába, a szeme alá és az arcába, valamint 3 havonta botoxot is.

És Patrick nem tervezi, hogy abbahagyja a műtéteket.

Az első esztétikai szalonban tett látogatása óta Patrick összesen 45 500 fontot (kb.20 millió forintot) költött botoxra és egyéb kozmetikai kezelésekre. A töltőanyagok és a botox mellett Patrick orrplasztikán és arcfelvarráson is átesett. „Szeretem a plasztikai megjelenést” – mondta Patrick.

Patrick végső célja a különböző szépészeti beavatkozásokkal az volt, hogy szimmetrikus és hibátlan megjelenést érjen el, mint egy baba. Csodálja a tökéletességet, amit a babák képviselnek, és azon dolgozik, hogy a saját vonásait is javítsa, hogy hasonló megjelenést érjen el. Érdekes, hogy az emberek milyen különböző forrásokból merítenek inspirációt, amikor a személyes stílusukról és megjelenésükről van szó.

„Szeretem ezt a külsőt, mert ezzel megmutatom másoknak, hogy sokat foglalkozom magammal, és maximalista vagyok. Rengeteg pénzt költöttem már műtétekre, és nem tervezem, hogy egyhamar abbahagyom” – mondta.

Mit gondolsz Patrick önkifejezéshez való hozzáállásáról? Oszd meg a véleményed a hozzászólásokban.

via