Érdekesség

Charlize Theron felfedte a legnagyobb szépségápolási megbánását, és ez nem plasztikai műtét

Charlize Theron, a 48 éves színésznő őszintén bevallja, hogy megbánta, hogy követett egy 1990-es évekbeli szépségtrendet. Illusztris pályafutása során Theron számos szépségátalakításon esett át, de egy bizonyos megjelenés kiemelkedik a legjobban megbánt döntéseként.

Charlize kipróbálta a legnépszerűbb szépségtrendet, és most még mindig nem heverte ki.

Charlize megcsinálta az ultravékony szemöldököt, ami az 1990-es években volt divatos. Ez a stílus akkor élte fénykorát, amikor a dél-afrikai színésznő több mint három évtizeddel ezelőtt elindult hollywoodi útjára. Akkoriban a trendet olyan szupermodellektől kezdve, mint Kate Moss, olyan hírességekig, mint Jennifer Aniston és Jessica Alba, a világsztárok is felkarolták.

Charlize Theron is bedőlt a trend csábításának, de ma már azt kívánja, bárcsak ne tette volna. Amikor a legjelentősebb szépségápolási megbánásáról kérdezték, nem habozott válaszolni: „Egyértelműen a vékony szemöldök a ’90-es években. Még mindig nem hevertem ki.”

Annak ellenére, hogy már a negyvenes évei végén jár, Charlize Theron a természetes öregedés szószólója, és teljes mértékben elfogadja a testében bekövetkező változásokat. Hangsúlyozta, hogy elégedett a természetes öregedési folyamattal.

Theron elárulta, hogy néhányan megkérdőjelezték, hogy a külsejében bekövetkezett feltűnő változások miatt kezeléseken esett-e át. Erre ő magabiztosan válaszol: „Csak öregszem! Ez nem jelenti azt, hogy rossz plasztikai műtéteket végeztem. Ez egyszerűen csak megtörténik.”

Észreveszi a kettős mércét az öregedéssel kapcsolatban a férfiak és a nők között.

A színésznő kifejezte frusztrációját a férfiak és nők közötti, az öregedésről való beszélgetés során fennálló kettős mérce miatt. Kijelentette: „Megvetem ezt a koncepciót, és harcolni akarok ellene, de azt is gondolom, hogy a nők úgy akarnak öregedni, ahogyan azt helyesnek érzik. Azt hiszem, egy kicsit empatikusabban kell viszonyulnunk ahhoz, ahogyan mindannyian végigmegyünk az utunkon.”

Charlize Theron nyitottsága a szépségápolási döntéseivel kapcsolatban és a természetes öregedés elfogadása melletti elkötelezettsége a tanúságtétel az öregedési folyamat befogadóbb és elfogadóbb megközelítése melletti kiállása mellett.

via