Érdekesség

9 dolog, ami bizonyítja, hogy Dwayne Johnson szíve 1000-szer nagyobb, mint a bicepsze

Dwayne Johnson az egyik kedvenc hírességünk, mert a sok pénz és hírnév ellenére is kedves és földhözragadt. Nehéz múltja és családja formálta a színészt azzá az emberré, aki ma: jó lelkű, jótékonykodó, nagyszerű apa és csodálatos férj. Emiatt, és még sok más okból kifolyólag kétségtelenül ő a világ egyik legkedveltebb híressége, méghozzá megérdemelten.

Nagy rajongói vagyunk Dwayne „The Rock” (vagyis A Szikla) Johnsonnak, és szeretnénk megosztani veletek azt a 9 okot, amiért annyira szeretjük őt!

1. Dwayne Johnson nagyszerű apa.

Dwayne Johnson tökéletes példája a szuper apukának, aki szereti a gyerekeit. Lányos apukának lenni nagy kihívás, de ő egyszerűen könnyűnek mutatja, annak ellenére, hogy 3 lánya van. Egy Instagram-posztban osztotta meg: „Minden férfi szeretne egy fiút, de minden férfinak szüksége van egy lányra. Az összes lányom nagy kiegyensúlyozó lett az életemben – ösztrogén vesz körül, és nem is szeretném másképp!”.

2. Dwayne Johnson nagyszerű férj.

Amellett, hogy nagyszerű apa, nagyszerű férje és partnere is feleségének, Lauren Hashian-nak. Megosztotta, hogy nagyon szerencsés volt, hogy egyszer szerelmes lett, de duplán szerencsésnek érzi magát, hogy abban a helyzetben van, amiben most van. Azt is megosztotta, hogy csodálta feleségét azon a napon, amikor életet adott kislányuknak. Elmondta, hogy ennek a különleges dolognak a szemtanúja lenni egészen új tiszteletet ad amelletted lévő nő ereje és a szépsége iránt.

3. Dwayne Johnson feminista.

A filmsztár az Instagramon egy posztban osztotta meg szívből jövő érzéseit a nemzetközi nőnap alkalmából, amelyben kifejezte szeretetét és csodálatát az életében lévő összes nő iránt. Üzenetét azzal kezdte, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna az életében lévő nőkre, és arra, hogy milyen szerencsés, hogy vannak neki. Azzal folytatta, hogy gyönyörű, erős, sokszínű és intelligens nők családjából származik, akik nap, mint nap arra inspirálják, hogy jobb férfi, apa és példakép legyen.

4. Dwayne Johnson sokak számára inspirációt jelent

Ami a fittséget és az egészséget illeti, Johnson sok férfit és nőt inspirált világszerte. Nina Gibson egyike volt azoknak az embereknek, akiknek sikerült megváltoztatniuk az életüket, és mindezt a kemény munkájának és egy kis inspirációnak köszönheti, amit bálványától kapott. Az útja kezdetén 130 kg volt, a végén pedig körülbelül 75 kg. Dwayne hallott a nagyszerű teljesítményéről, és elmondta neki, mennyire büszke és boldog miatta.

5. Dwayne Johnson az egyik legkedvesebb ember, akivel csak találkozhatsz.

A rajongók számára valószínűleg a legkedvencebb dolog egy hírességben a kedvességük. Dwayne Johnson pedig a lehető legkedvesebb! „Boldog könnyek a szülőktől, és ami még fontosabb, boldog mosolyok a gyerekektől.” – így kezdődött Dwayne Johnson Instagram-posztja. A színész az egyik legkedvesebb és legjótékonyabb ember a világon, sőt, már több mint 18 éve teljesít kívánságokat tinédzsereknek és kisgyerekeknek a Make-a-Wish nonprofit szervezettel együttműködve.

6. Rengeteg nehézséget győzött le, hogy eljusson oda, ahol most van.

Gyerekkora óta a családja gyakran küzdött anyagi gondokkal, az apja nem sokat volt a közelében, mert profi pankrátor volt, ami miatt Dwayne dühös volt rá. Nem volt tökéletes tanuló sem, hiszen a gimnáziumban összeveszett az egyik tanárával. A profi futballkarrierje nem a tervek szerint alakult, mivel nem került be az NFL-be. Zűrös, mélypontokkal teli múltja ellenére azonban felülemelkedett és sok mindent kihozott magából.

7. Nem érdekli, hogy filmes díjakat nyerjen, csak szórakoztatni akar.

Szórakoztatni akarja a közönséget, ami azt jelenti, hogy nem akar szomorú vagy nyomasztó szerepeket vállalni. Elmondta, hogy a Rampage – Tombolás című filmje végének megváltoztatásáért harcolt, mert az túl szomorú volt. Azt idézték tőle, hogy ő azért van, hogy törődjön a közönséggel, ezért nem akar semmi sötétet hozni a nézők elé, talán egy kicsit, de ő a közönséggel együtt fog túllépni rajta.

8. Dwayne Johnson törődik a rajongóival és a barátaival.

Ő az egyik legnépszerűbb híresség a világon, és elég sok rajongója van. De ez nem zavarja őt, hiszen egy Instagram-posztban fejezte ki háláját: „Nagyra értékelem, hogy ilyen sokáig vártatok ma este, és nagyon sok szeretetet és hálát érzek mindannyiótok iránt. A veletek való közös fotózás az egyik legjobb és legkönnyebb része a munkámnak. Mindig örömmel teszem”. A barátairól sem feledkezik meg, hiszen megajándékozta dublőrét egy új autóval, és megköszönte neki a kemény munkáját.

9. Dwayne Johnson szereti a szüleit, és gondoskodik róluk.

Egyszerűen imádja a családját. „Ez jó érzés” – így kezdődik az Instagram-posztja. Megígérte az édesanyjának, hogy egyszer majd vesz neki egy házat, és amikor végre megtette, a reakciója igazán felbecsülhetetlen volt. Szívhez szóló üzenetét azzal folytatta, hogy amióta szülei elváltak, gondoskodik arról, hogy mindenük meglegyen, amire szükségük van, legyen szó házról vagy autóról.

Mi a kedvenc okod, amiért szereted Dwayne Johnsont?