Emberek Érdekesség

9 híresség, akik megmutatták a rajongóknak valódi énjüket a közösségi médiában

A legtöbb híresség, akit a képernyőn, a filmekben, a tévében vagy akár a közösségi médiában látunk, a való életben egészen máshogy néz ki, megfosztva a csillogásától. A jó megjelenésük titka – a jó géneket, a diétát és a testmozgást leszámítva – egy profikból álló csapat. A sminkesektől és fodrászoktól kezdve a fotósokig és stylistokig, egy híresség csapata gondoskodik arról, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki. De ahogy egyre több bálvány hangsúlyozza, a hétköznapi megjelenésük más, és ennek ők is ugyanúgy örülnek.

Imádjuk ezeket a hírességeket, akiknek van önbizalmuk megosztani valódi énjüket a közösségi médiában, és olyan testpozitív modellek, mint senki más. Nincs is jobb, mint természetesen szépnek kinézni.

1. Salma Hayek boldogan mutatja meg smink nélküli megjelenését.

Salma Hayek 55 évesen is istennő, és a közösségi médiában fürdőruhában mutatja meg gömbölyded idomait, rajongói legnagyobb örömére. A bőrével és a hajával kapcsolatban is nagyon magabiztos mostanában, gyakran posztol smink nélküli szelfiket, és megmutatja a hajában lévő ezüst csíkokat. Nyíltan beszél a küzdelmeiről gömbölyded, nem túl magas színésznőként, és jó példával jár elöl a testpozitivitás mellett.

2. Ashley Graham a striáit az „élet fájának” nevezi.

Ashley Graham immár 3 fiú édesanyja, miután elsőszülöttje után nemrég ikreket szült. Mindig is nagyon nyíltan beszélt arról, hogy nem szokványos modell, és elutasítja, hogy plus-size-nak nevezzék. Graham dokumentálta terhességeit is, és nagyon nyíltan beszélt terhességi csíkjairól és narancsbőrös combjairól, és sokan inspirálónak tartják őt.

3. Zendaya az Instagramon osztotta meg retusált képeit.

A 25 éves Zendaya lehet, hogy fiatal és tökéletes formában van Hollywoodhoz képest, de ő is korán találkozott az irreális szépségszabványokkal. Egy korábbi Instagram-posztjában Zendaya megosztotta, hogyan karcsúsították 19 éves testét Barbie-szerű arányokra, és felszólalt a képszerkesztés ellen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés

4. Marsai Martin normalizálni szeretné a lányok testszőrzetét.

A 17 éves Marsai Martin a Tracee Ellis Ross főszereplésével is futó Feketék fehéren egyik sztárja. Martin még fiatal és feltörekvő színésznőként is szilárdan hisz abban, hogy az iparág szépségszabványai megterhelőek. Normálissá szeretné tenni a lányok testszőrzetét, és az övét szívesen megmutatja a közösségi médiában.

5. Hailey Beiber megmutatja, hogy a bőrnek van textúrája.

A 25 éves Hailey Bieber, modell és Justin Bieber felesége lehet, hogy a vörös szőnyegen tökéletes, de elég laza ahhoz, hogy tudassa az emberekkel, hogy a bőrnek van textúrája. Egy nemrégiben közzétett Instagram-posztban Hailey megmutatta a nyitott pórusokkal és szeplőkkel teli bőrét, egy bőrápolási termékcsalád előfutáraként, amelyet most indít.

6. Ireland Baldwin bevallotta, hogy plasztikáztatta az állát.

A 26 éves Ireland Baldwin is elég lazán beszél arról, hogy milyen hibákat lát magában, és gyakran beszélt arról, hogy bizonytalan az álla miatt. Így amikor nemrég állplasztikát csináltatott, nyíltan megmutatta a közösségi médiában, mert szerinte semmi rossz nincs abban, ha valaki megműtteti magát.

7. Helen Mirren jótékonysági céllal mutatja meg ráncait.

Helen Mirren 76 évesen még mindig a képernyőn van, sőt, még a Halálos iramban franchise egyik legújabb részében, a Hobbs & Shaw-ban is gonosztevőt alakított. Ő a méltóságteljes öregedés tanulmánya (bár szívesen öregedne szégyenletesen), de még így is szívesen mutatja meg reggelente az ágyban fekvő arcát, ráncokkal együtt, jótékonysági célokra.

8. Mindy Kaling szívesen beszél pattanásokról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mindy Kaling (@mindykaling) által megosztott bejegyzés

A 41 éves Mindy Kalingnek felnőttkori pattanásai vannak, és bár a vörös szőnyegeken a smink eltakarja a károkat, Kaling szívesen beszél róla interjúkban és a közösségi médiában. A súlyáról is beszél, és nem hisz a fogyókúrában a fogyás érdekében.

9. Jennifer Anistonnak semmi baja a göndörséggel.

Az 53 éves Jennifer Aniston egy másik vörös szőnyeges díva, akit könnyed stílusáról és persze a Jóbarátok sorozat „Rachel” frizurájáról ismernek. A való életben a haja hajlamos a göndörödésre, és bevallottan nem túl ügyes a formázásában. Strandos göndörségét a közösségi médiában mutatta meg, és saját hajtermékcsaládot is indított LolaVie néven.

Melyik hírességet tartod a legtestpozitívabbnak és miért? Mi a te mantrád a pozitivitásra?

via