Érdekesség

93 évesen a legendás űrhajós, Buzz Aldrin összeházasodott „régi szerelmével”, és egy különleges napot választott erre a célra

1969-ben Buzz Aldrin történelmet írt, mint a második ember, aki valaha is megérintette a Hold felszínét. A legendás űrhajós ma is teljes életet él. Buzz a 93. születésnapján feleségül vette a nála 30 évvel fiatalabb, régi barátnőjét, bizonyítva ezzel, hogy ha két szív mélyen összekapcsolódik, nincs az a korhatár vagy korkülönbség, ami megállíthatná a szerelmüket.

Az Edwin Aldrin néven született, nyugalmazott űrhajós korábban 3 alkalommal volt házas, és 3 gyermek édesapja. Emellett 4 unokája és egy dédunokája is van.

Új menyasszonya a 63 éves Dr. Anca Faur. Anca vegyészmérnöki PhD-vel rendelkezik, és 2019 óta a Buzz Aldrin Ventures LLC ügyvezető alelnökeként dolgozik.

A nyugalmazott űrhajós a Twitterén jelentette be a nagy hírt, 2 fotót is megosztva a boldog napról. Ő szmokingot viselt, míg menyasszonya hosszú ujjú, csillogó ruhát. Buzz a következőket tweetelte: „A 93. születésnapomon és azon a napon, amikor a Living Legends of Aviation is kitüntet, örömmel jelentem be, hogy régi szerelmem, Dr. Anca Faur és én összekötöttük az életünket.”

Hozzátette: „Egy kis privát szertartás keretében kötöttünk szent házasságot Los Angelesben és olyan izgatottak vagyunk, mint a megszökött tinédzserek.”

Az elsőt követő másik tweetben Buzz megköszönte rajongóinak a születésnapi jókívánságokat és az édes üzeneteket. A 93 éves holdjáró azt írta: „Sokat jelentenek, és remélem, hogy továbbra is egy nagyobb ügyet szolgálhatok még sok-sok Nap körüli forgáson át.”

Az inspiráló páros látványa arra emlékeztet minket, hogy az élet egy izgalmas utazás, amit nem kell, hogy a kor lassítson. Minden jót kívánunk ezeknek a szerelmespárnak, és odáig vagyunk, hogy ennyire szerelmesek egymásba.

Mit gondolsz erről a bájos párról? Egyetértesz azzal, hogy sosem késő szerelmesnek lenni, sőt, akár megházasodni?

via