Érdekesség Megható

A 183 cm magas apukát, aki tütüben táncol, hogy megünnepeljék lánya első balett előadását, a „Legjobb apának” koronázzák

A balettelőadásokon való részvétel ijesztő lehet a kis balerinák számára, de egy apa mindent megtett, hogy lánya bemutatkozó előadása hibátlan legyen.

Amikor Tiana Paopao 3 éves lánya, Willow színpadra lépett első balettelőadásán, édesapja, Tony gyorsan mellé állt. Egy bájos fekete tütübe és egy hozzá illő hosszú ujjú garbóba öltözve Tony csatlakozott Willow-hoz a színpadon, és varázslatos apa-lánya pillanatot teremtett.

A szívmelengető jelenetet megörökítve Tiana megosztott egy videót az Instagram- és a TikTok-fiókján is. A felvételen látható, ahogy Tony pörgeti a lányát, és gyengéden felemeli, miközben ő egy rózsaszín, csillogó tütüben pompázik.

Willow októberben kezdte meg balettútját, és a tánc iránti szenvedélye Tiana nemrégiben adott interjúja szerint csak erősödött. Tiana azt is megemlítette, hogy Tony minden szombaton szorgalmasan elviszi lányukat balettedzésre, amit egy kellemes hagyomány követ, a fagylaltozás.

Tiana TikTok-posztja, amelyet a puszta imádnivalósága miatt sokan megosztottak, több mint 24 millió megtekintést gyűjtött. A képaláírása így szólt: „Ő a legjobb apuka, akit egy lány kaphat”.

A nézők bátorító szavakkal árasztották el a kommentszekciót, dicsérve Tony-t a lánya iránti rendíthetetlen támogatásáért. Az egyik néző így fogalmazott: „Szeretjük az elkötelezett lányos apukákat!!!!”, míg egy másik megjegyezte: „Ez egy központi emlék lesz számára. Csak így tovább, apa! A kislány ragyog!!!”

via