Érdekesség

Kourtney Kardashian megosztotta az első imádnivaló képeket kisfiáról, Rockyról

Kourtney Kardashian és Travis Barker nemrég köszöntötték első közös gyermeküket a múlt hónapban, és most közzétették az első imádnivaló fotókat az újszülött babáról.

A szerető szülők összehangolt fekete tréningruhát viselnek, miközben egy karácsonyfa előtt tartják a kezükben újszülött babájukat, ezzel is jelezve debütálását a közösségi médiában.

A szívhez szóló pillanatképen a 44 éves Kourtney látható, amint Rockyt szoptatja, aki az anyukájához és apukájához illő színbe van öltöztetve.

Egy másik családi képen a Blink-182 48 éves dobosa, Travis gyengéd puszit ad a csöppség fejére, a képen megmutatva apró lábacskáit.

A születési anyakönyvi kivonat szerint a Blink-182 48 éves dobosa Rocky Thirteen Barkernek nevezte el kisfiukat. A kicsi november 1-jén, szerdán érkezett.

Egy júliusi interjúban lánya, Alabama mellett Barker utalt arra, hogy leendő fiát „Rocky 13”-nak fogja elnevezni.

Kourtney eredetileg egy Travisnek dedikált születésnapi üzenetben erősítette meg Rocky születését.

A valóságshow-sztár teljes képaláírása így szólt: „A férjemnek, a lelki társamnak, a legjobb barátomnak, a szerelmemnek, a kisfiunk apukájának, a mindenemnek… A legboldogabb születésnapot kívánom neked”.

„Minden álmomat valóra váltod, és olyan áldottnak érzem magam, hogy mellettem vagy. Szavakkal kifejezhetetlenül szeretlek, örökké.”

Legújabb gyermekük érkezése előtt Kourtney és Travis, akik 2022 májusában házasodtak össze, nyíltan kifejezték, hogy szeretnék bővíteni amúgy is nagy családjukat.

via