Érdekesség

A 27 éves anya megosztja kaotikus rutinjait 8 gyerekkel, plusz egy furcsa frissítés

Bármelyik szülőt megkérdezheted, és tanúsítani fogja, milyen kihívást jelent a gyerekek lefektetése. Képzeld el a napi küzdelmet felnagyítva egy 10 fős családban. A Perthben élő Chloe Dunstan 2021-ben, 27 évesen osztotta meg esti rutinját 8 gyerekkel.

Egy család ikrekkel és hármas ikrekkel

Chloe és férje egy YouTube-csatornán dokumentálják a családjuk életét. Az első 3 gyermekük születése után hármas ikrekkel és ikrekkel járó terhességeket élt át, amelyek mind természetes úton fogantak. Egy 10 fős család kiegyensúlyozása gyors szervezőkészséget igényel.

A nagy család logisztikája

A lefekvés elleni kihívás leküzdésére Chloe délután fél ötkor kezdi el a vacsora elkészítését. A sűrű napokon ez tészta és zöldségek, egy gyors étel az egész családnak. Amíg ő főz, a nagyobb gyerekek rendet raknak, a kisebbek pedig szundikálnak.

„Az évek során ez egyre könnyebb lett.” Este 6 órakor a család összegyűlik vacsorára, ami ritka pillanat Chloe és férje számára. Utána fürdés, pizsama, és nincs tévézés; helyette Chloe a több mint 1000 könyvből álló gyűjteményéből olvas.

Este nyolckor minden gyerek ágyban van, így Chloe és férje együtt tölthetnek egy kis időt. A kezdeti stressz ellenére a család alkalmazkodott a tempóhoz.

Frissítés: A család bővül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chloe and beans (@chloeandbeans) által megosztott bejegyzés

Az élet vibráló szövevényében a most 30 éves Chloe-nak már 9 gyermeke van. Egy várakozástól csillogó pillanatban méltóságteljesen elárulja a varázslatos hírt, hogy tizedik örömcsemetéjét várja.

Ezt a szívmelengető kijelentést az Instagramján osztotta meg. „A 10. baba 2024 februárjában érkezik” – írta a képaláírásban.

via