Érdekesség

Katy Perry és Orlando Bloom lánya először jelent meg a nyilvánosság előtt (Pont úgy néz ki, mint az anyukája)

Katy Perry és Orlando Bloom 3 éves lánya nemrég debütált hivatalosan is a nyilvánosság előtt anyukája egyik fellépésén. Az énekesnő rövid szünetet tartott a műsorban, hogy beszélgessen vele, és az üdítő pillanatot a kamera is megörökítette.

Katy Perry kislánya, Daisy Dove 2023. november 5-én, Perry Las Vegas-i koncertjén mutatkozott be először a nyilvánosság előtt. A Minnie egérnek öltözött Daisyhez édesapja, Orlando Bloom is csatlakozott. A Chained to the Rhythm című dalra látták őket együtt táncolni. Az est igazi fénypontja azonban az volt, amikor a kisgyerek felkiáltást kapott a színpadon álló édesanyjától, aki éppen a 2008-as Hot N Cold című slágerének előadására készült, és megjelent a helyszín kivetítőin.

„Daisy! Annyira szeretlek!” – áradozott Perry a lányának a gyengéd pillanatban, amelyet egy rajongó örökített meg, és osztott meg az X-en, korábbi nevén Twitteren. „Te vagy a legjobb barátom. Annyira örülök, hogy itt vagy. Szeretlek, kislányom”.

A show egy másik pontján, amikor a 39 éves énekesnő utoljára készült előadni a Las Vegas-i helyszínen, arra is szakított időt, hogy elismerje, milyen pozitív hatással volt az életére A Karib-tenger kalózai-sztár. „A páromnak, Orlandónak, amiért hihetetlen támogató rendszer és csodálatos apa. Szeretlek” – mondta.

Ezután ismét Daisyre koncentrált, és beszédét a kislánya iránti megható tisztelgéssel zárta. „Ezt a műsort a lányom, Daisy Dove születése után hoztam létre. Amikor találkoztam vele, olyan volt, mintha végre megjelent volna minden szeretet, amit valaha is kerestem” – árulta el. „Ő tett engem egésszé, ő gyógyított meg, és ő mutatta meg, hogyan kell újra játszani. Szóval ez a műsor mindenki belső gyermekének szól, és annak a reménynek, hogy talán ha mindannyian egy gyermek szemével látnánk az életet, akkor szabadok lennénk”.”

Katy Perry és Orlando Bloom 2016-ban ismerkedtek meg, és nem sokkal később randizni kezdtek. A dolgok azonban nem indultak túl jól, és a pár 2017-ben rövid időre szakított. Szerencsére a szerelmespár újraélesztette kapcsolatát, és 2019-ben, Valentin-napon a színész féltérdre ereszkedett és megkérte Perry kezét. Végül összeköltöztek, és 2020 augusztusában köszöntötték első gyermeküket, Daisy Dove Bloomot.

via