Emberek Érdekesség

A 63 éves nő megosztja titkait, hogy úgy nézzen ki, mintha még mindig a 20-as éveiben járna

Ismerd meg Gym Tan-t, a 63 éves fitneszrajongót és TikTok szenzációt. Fiatalos elméjével, testével és lelkével meghódítja a szíveket. Egy nemrég készült videóban Gym megosztotta titkát, hogy évről évre fiatalabbnak tűnjön és érezze magát. Lássuk, mi is az!

Elegánsan fekete ruhába öltözve, sárga, fekete és fehér ékszerekkel díszítve Gym megosztotta mantráját: „A kor csak egy szám. Koncentrálj arra, ami boldoggá tesz, és amitől jól érzed magad”. Hangsúlyozta annak fontosságát, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akik értékelnek és szeretnek téged, és akik bölcsességet tudnak átadni az életről.

A közel 248 000 TikTok-követővel rendelkező Gym folyamatosan inspirálja a közönségét, és azt hirdeti, hogy a legjobb még csak most jön, miközben élvezi a 60-as éveit. 62 évesen örömmel posztolt egy videót magáról, amelyben kijelenti, hogy nem akar 25 évesnek látszani. „Életem legjobb éve(i) a 60-as éveim! Az élet csak egyre jobb és jobb lett” – írta.

A nézőket lenyűgözte Gym pozitivitása és kecsessége, egy rajongója pedig azt írta: „A boldogságod és az energiád hozzáad a fiatalos szépségedhez”.

Számára a fiatalos kinézetének titka a pozitív életszemlélet fenntartásában rejlik, és abban, hogy nem koncentrál a korára.

Mostani befolyásoló üzenete ellenére azonban Gym egykor az öregedéssel kapcsolatos félelmekkel küzdött. Ötvenes éveiben érezte a közelgő „lejárati dátum” súlyát, amikor úgy gondolta, hogy láthatatlanná válhat. Ahogy közeledett a 60-hoz, rájött, hogy nincs mitől félnie, és továbbra is a pozitivitás és az inspiráció jelzőfényeként ragyog.

via