Emberek Érdekesség

Reese Witherspoon kiemeli a „barátságok szerkesztésének” sürgősségét a 40 év felettiek számára

Reese Witherspoon arról híres, hogy A-listás hírességek a legjobb barátai. Nicole Kidman, Jennifer Aniston és Gwyneth Paltrow csak néhány közülük. De nem mindenki, akivel valaha találkozott, nevezhető még mindig barátjának. És arra buzdítja az embereket, hogy kövessék a példáját.

A 47 éves Reese Witherspoon őszintén beszélt arról, hogyan kezeli a barátságokat elfoglalt élete közepette. Hangsúlyozta a barátságok „szerkesztésének” fontosságát, mondván: „40 felett mindenki tudja. Ha nem teszel hozzá az életemhez, tűnj el az életemből. A nagymamám mindig azt mondta, hogy az emberek radiátorok vagy lefolyók. Maradj a radiátoroknál.”

Az elutasítással való megbirkózásról szólva Witherspoon elárulta, hogy korán megtanulta, hogy mások véleménye nem tartozik rá. Hangsúlyozta a külső ítéletek figyelmen kívül hagyásának és a hiteles életnek a szabadságát.

Beszélgetése során Witherspoon kitért a nők által vezetett projektek hiányára is Hollywoodban, és megvitatta a Hello Sunshine nevű médiavállalat elindításának útját, amely neves produkciókért felelős.

Szembeszállt a tanáccsal, hogy fektesse be a pénzét a Hello Sunshine-ba, hangsúlyozva, hogy más megközelítésre van szükség. A volt férjének, Jim Tothnak tulajdonította, hogy segített a stratégiájának finomításában és a vállalat növekedésének fenntartásához szükséges tőkebevonásban.

Sajnos Reese 12 év házasság után véglegesítette válását Jim Toth-tól. Egy közös 10 éves fiuk van, Tennessee. Exférjétől, Ryan Phillippe-től is van két gyermeke – a 24 éves Ava és a 19 éves Deacon.

via