Emberek Érdekesség

Milyen a „világ legféltékenyebb nőjének” és férjének élete (Hazugságvizsgálóval)

Debbi Woodot a média „A világ legféltékenyebb nője” becenévvel illette. Ő és a férje különös szokásokat követnek. De neki is megvan rá az oka.

Debbi Wood és férje, Steve Wood egyedülálló kapcsolatukkal kerültek a címlapokra. Debbi mindig is bizonytalannak érezte magát, és a biztonság kedvéért ellenőrizte Steve e-mailjeit, bankszámláit és telefonját. Egészen addig, amíg a dolgok még rosszabbra nem fordultak.

Debbi megtiltotta Steve-nek, hogy nőket nézzen a tévében, vagy képeket lásson róluk a magazinokban. Attól félt, hogy a férje elhagyja őt. „Nem akarom, hogy azt higgye, hogy dögösek. Ha kapcsolatban élsz, és boldog vagy a partnereddel, akkor csak arra a személyre szabad szemet vetned” – mondta.

Hogy megbizonyosodjon róla, hogy Steve nem szegül ellen, Debbi vett egy hazugságvizsgálót. Azzal védekezett: „Ez volt az egyetlen módja annak, hogy biztosan tudjam, hogy Steve szemei elkalandoztak-e. Általában elég őszinte, de néhányszor rajtakaptam, hogy hazudik, amikor más nőket nézegetett”.

Az igazság az, hogy a féltékenységet mindenki megtapasztalta legalább egyszer. Sőt, a tanulmányok azt mutatják, hogy a férfiak és a nők különböző okokból lesznek féltékenyek. A magyarázat pedig egészen az evolúciós utunkig nyúlik vissza.

via