Érdekesség

A 81 éves Martha Stewart történelmet ír, mint a Sports Illustrated legidősebb fürdőruhás címlaplánya

A 81 éves életmódguru „fürdőruhamodell” munkakörrel bővítette önéletrajzát, miután megjelent a Sports Illustrated 2023-as Swimsuit Issue címlapján. Ez nem csak általában véve megtiszteltetés, de Stewart lett az SI történetének legidősebb címlapmodellje is. Reméljük, ez precedenst teremt más érett nők számára, hiszen Martha bebizonyította, hogy a 80-as éveidben is dögösebb lehetsz, mint valaha.

Marthát eléggé meglepte ez a megtiszteltetés.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Martha Stewart (@marthastewart48) által megosztott bejegyzés

Martha Stewartot az SI négy címlapmodellje közé választották Megan Fox, Kim Petras és Brooks Nader mellett. Figyelemre méltó, hogy a kulináris ikon nem csak a legidősebb a négy közül, hanem a legidősebb nő, aki valaha is a Swimsuit Issue címlapjára került.

Martha elmondta, hogy nagyon izgatott volt a lehetőség miatt, és úgy gondolta: „Ó, hát ez nagyon jó. Azt hiszem, én leszek a legidősebb ember, aki valaha a Sports Illustrated címlapján szerepelt. És nem nagyon szoktam gondolkodni a koron, de úgy gondoltam, hogy ez egyfajta történelmi jelentőségű, és jobb, ha nagyon jól nézek ki”.

Fő célja az volt, hogy inspirálja a korabeli nőket.

A 81 éves híresség részletezte, miért döntött úgy, hogy részt vesz a fotózáson. Az Instagramon azt írta, hogy a rajongóiért tette, hogy megmutassa nekik, sosem késő merésznek és szórakoztatónak lenni: „Remélem, ez a címlap inspirál titeket arra, hogy új dolgokat próbáljatok ki, függetlenül attól, hogy az életetek melyik szakaszában vagytok. Változni, fejlődni és félelmet nem ismerni – ezek mind nagyon jó dolgok, valóban”.

Egész életében erre készült.

Amikor megkérdezték, hogy Stewart mivel készült fel a fotózásra, azt mondta, hogy nem kellett olyan sokat változtatnia az életmódján: „Amúgy is tiszta életet élek – jó diéta, jó testmozgás, egészséges bőrápolás, meg minden”. A fotózás előtt kicsit több testmozgást végzett, és kerülte a kenyeret és a tésztát.

Összességében az, hogy magabiztosan pózolhatott a Swimsuit Illustrated számára, felélénkítette Marthát, ami még inkább megmutatta neki, hogy mindent jól csinál, és kiváló formában tartja magát: „Számomra ez a jó életmód bizonyítéka, és úgy gondolom, hogy mindannyiunknak a jó életre, a sikeres életre kellene gondolnunk, és nem az öregedésre. Ez az egész öregedés dolog annyira unalmas”.

Teljes megdöbbenésünkre nemrég azt is megtudtuk, hogy Martha Stewart még mindig szingli, annak ellenére, hogy abszolút bombázó. Nos, elmondása szerint elég magasak az elvárásai a párjával szemben (ahogy kell is!), és elárult két piros zászlót is a férfiaknál, amit mindig szemmel tart.

via