Érdekesség

Lady Gaga felismerhetetlenül néz ki az új videóban: „Ki ez?”

A rajongók el sem hiszik, mennyire máshogy néz ki Lady Gaga egy őszinte videóban, amit most posztolt. A lenyűgöző 37 éves, átalakultnak tűnő énekesnőt még egy másik nagy sztárral is összetévesztik a szakmában.

Ragyogóan néz ki.

Lady Gaga egy rövid videót posztolt a TikTok-ra, melyen Ice Spice és Nicki Minaj Princess Diana című dalának dallamaira pörög és táncol.

Az énekesnő, aki egy egyszerű fekete trikóban, lezserül nézett ki, kezében néhány rúzst tartott a termékcsaládjából. A videó képaláírásába azt írta: „Ezek a SEMLEGES SZÍNEK DÖGÖSEK, MINT EZ A LEMEZ” a rúzs és az ajkak emojik mellett. Megjelölte a márkát is, és pontosította, hogy a juhar színű matt árnyalatot viseli az ajkain.

@ladygaga These NEUTRALS are HOT LIKE THIS RECORD ?? @HausLabs ♬ Princess Diana – Ice Spice & Nicki Minaj

De ami igazán felkeltette a rajongók figyelmét, az a sztár fizikai átalakulása, mivel ”Felismerhetetlennek” bélyegezték, és azt kérdezték: „Ki ez?”.

Egyikük felkiáltott: „Ez lehet, hogy nem Lady Gaga? Megőrültem?” Egy másik rajongó megjegyezte, hogy természetesebb és fiatalosabb megjelenése, valamint a finom csillogás és az extravagáns öltözék hiánya miatt inkább hasonlít egy „Lady Gaga hasonmásra”, mint saját magára a sztárra.

Összetévesztik Miley Cyrusszal.

A Csillag születik színésznőjét sok rajongója is a 30 éves Miley Cyrushoz hasonlította.

Egy személy így kommentálta: „Miley Cyrus játssza Lady Gaga-t”. Míg egy másik megjegyezte: „Az agyam azon vívódik, hogy eldöntsem, hogy ez Miley Cyrus vagy Lady Gaga”.

Szerintünk Lady Gaga egyedi bája és karizmája átüt, függetlenül attól, hogy milyen stílust választ. És mindig csodáljuk őt, amikor úgy dönt, hogy teljesen természetes megjelenést választ, mint amikor az Oscar-gálán laza megjelenésével hívta fel magára a figyelmet.

via