Érdekesség

A nő megkéri a barátját és váratlan reakciót kap

Élj át egy felejthetetlen szerelmi történetet egy most vírusként terjedő videóban, amely az elejétől a végéig magával ragad. Ha nem hiszel a végzetben és a lelki társakban, itt a bizonyíték, hogy igenis létezik.

Készülj fel, hogy lenyűgöz majd, amikor szemtanúja leszel, ahogy egy bátor és elhivatott fiatal nő hitet merít, és megkéri a barátja kezét, és ámulatba ejti őt. De ez még nem minden – egy még meglepőbb csavar is vár ránk.

A barátja is megkérte a kezét! Képzeld el: a varázslatos Disneylandben, a varázslat és a csodák közepette a két szerelmes, egymás szándékairól mit sem sejtve, egyszerre cserélnek gyűrűt, megpecsételve sorsukat egy igazán magával ragadó pillanatban.

A követők azonnal kommentálni kezdték, hogy ez a lélektársi kapcsolat rendkívüli pillanata, hiszen két ember szinkronban, ugyanazon a helyen és ugyanabban az időben dönt úgy, hogy megkéri a másik kezét. A szívből jövő gyűrűcsere nevetés és könnyek keveredését idézi elő, igazán felejthetetlen jelenetet teremtve.

Barátaik mulatságos reakciói tovább fokozzák ennek a vicces, mégis szívmelengető véletlennek a varázsát. Az internet, amelyet rabul ejtett a videó, egyszerre találja humorosnak és romantikusnak, gratulációkkal árasztja el a párt, és megerősíti, hogy a lelki kötelékük tagadhatatlanul nyilvánvaló.

A videót itt nézheted meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

????????? ???? (@majicallynews) által megosztott bejegyzés

A lelki társ lehet egy hiányzó darab, amely kiegészíti életed kirakósát, egy vezérfonal, amely megvilágítja az utadat a kiteljesedés és az önfelfedezés felé. Amikor megtalálod a lelki társadat, olyan mélységes kapcsolatot tapasztalsz, hogy olyan érzés, mintha hazatérnél.

via