Érdekesség Megható

A 95 éves idős ember küzd az életéért, hogy beteljesítse ígéretét, hogy a menyasszony „virágszóró nagypapája” legyen

Bert Edlin, egy 95 éves férfi akaratlanul is szenzációvá vált a TikTok-on, kiérdemelve a „TikTok híres” címet. Újonnan szerzett online hírnevét annak köszönheti, hogy unokája, Rachel Powell esküvőjén „virágszóró nagypapaként” játszott szeretetreméltó szerepet.

Alig 16 hónappal az esküvő előtt Bert egy életveszélyes eséssel nézett szembe, és az orvosok borús prognózist adtak neki. Rachel, az unokája az Instagramon számolt be a borús jóslatokról, elárulva, hogy az orvosok kétségbe vonták a felépülésének esélyeit, nem is beszélve arról, hogy újra járni, beszélni vagy enni fog. Egy megható pillanatban, a szótlan felépülési szakaszában Bert átadott Rachelnek egy üzenetet, amelyben kifejezte elhatározását, hogy részt vesz az esküvőjén.

A megpróbáltatásokkal szemben Bert belevágott egy 16 hónapos, szigorú rehabilitációs és terápiás útba, dacolva az ellene szóló esélyekkel. A videót a TikTok-on is megosztották, melyen Bert beváltja a legsötétebb óráiban tett ígéretét. A videó gyorsan vírusszerűen terjedt, és Bertet az online sztárság birodalmába katapultálta.

Ebben a szívmelengető történetben Bert a kitartás és az inspiráció szimbólumává vált, bebizonyítva, hogy a kor és a megpróbáltatások nem jelentenek egyet az elszántsággal. A videó nem csak Bert diadalmas útját mutatja be, hanem egy elragadó trend kialakulását is jelzi – a virágszóró nagypapák megjelenését, akik ellopják a reflektorfényt a hagyományos virágszóró lányok elől. Legyél tanúja Bert bájos előadásának virágszóró nagypapaként az alábbi, magával ragadó videóban, ahogyan egy csipetnyi örömöt ad az online közösségnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rachel Pitman (@rachelpitman13) által megosztott bejegyzés

via