Érdekesség Férfiak

A „Bridgerton” sztárja, Regé-Jean Page hivatalosan is a világ legjóképűbb férfija a tudomány szerint

Regé-Jean Page, a Netflix nagysikerű korszakos drámájának, A Bridgerton családnak a sztárja a tudomány szerint a világ legvonzóbb férfija. A 34 éves színészt, aki Hastings hercegét alakítja, a görög aranymetszés, a Phi alapján elemezték, és 93,65%-os pontosságúnak találták. De ne aggódj, más szívtiprók is felkerültek a listára, és talán a te kedvenc hírességed is köztük van.

Mitől olyan vonzó Regé arca?

Dr. Julian De Silva, Harley Street-i arcplasztikai sebész a legmodernebb számítógépes feltérképezési technikák segítségével állította össze a listát, és megosztotta meglátásait a színész nyerő vonásairól. „Regé klasszikusan szép arca és gyönyörű barna szemei miatt nyert” – mondta Dr. De Silva. „Könnyedén a legmagasabb pontszámot kapta a szemtávolságára, és a szemei elhelyezkedése is magas pontszámot ért el.”

Tökéletesen formált ajkai és erős állkapocsvonala szintén magas pontszámot ért el.

Az egyetlen, kissé alacsonyabb pontszámot az orra szélességére és hosszára kapta.

És nem meglepő, hogy a Bridgerton frontembere felkerült a világ legszebb arcainak listájára, hiszen a Phoebe Dynevorral közös jelenetei elvarázsolták a nézőket. De nem csak a külseje teszi vonzóvá, tehetsége és karizmája is nagy szerepet játszik abban, hogy igazi szívtiprónak számít. A pletykák szerint ő lehet a következő James Bond, így egyértelmű, hogy Regé sztársága csak tovább növekszik.

Egyetértesz azzal, hogy Regé-Jean Page a világ legjóképűbb férfija?

via