Érdekesség

„Apuci éjszakánként örömkönnyeket hullat” – Chrissy Teigen megosztotta az első fotót újszülött lányáról és elárulta különleges nevét is

Chrissy Teigen 2023. január 13-án adott életet harmadik gyermekének férjével, az énekes John Legenddel, aki „áldott napnak” nevezte ezt a napot, miközben egy zártkörű koncerten osztotta meg a hírt. Ezt követően Teigen a közösségi médiához fordult, hogy bemutassa újszülött lányát a világnak.

A szeretetteljes bejelentést az Instagramon tette meg.

Az amerikai modell megosztott egy fotót, amelyen Luna és Miles, a Legenddel közös másik két gyermeke látható, amint a kezükben tartják új húgukat, és megragadta az alkalmat, hogy elárulja a nevét. „Itt van! Esti Maxine Stephens – a ház nyüzsög, és a családunk nem is lehetne boldogabb” – írta. Maga a név lehet, hogy tisztelgés Legend néhai nagymamája előtt, akit Marjorie Maxine Stephensnek hívtak, de ezt még nem erősítették meg.

Teigen nyilatkozatát ezután egy utalás követte, hogy Legend mennyire érzelmes a szülés óta: „Apu minden este örömkönnyeket hullat, látva Lunát és Milest, akik annyira tele vannak szeretettel”.

Saját Instagram-fiókján az „All of Me” énekese dicsérte feleségét, és hangsúlyozta, milyen boldog állapotban van jelenleg. „Csodálom Chrissy erejét és rugalmasságát, és annyira izgatott vagyok, ahogy Luna és Miles átöleli a kishúgát. Annyira, de annyira hálás vagyok, de ez nem tűnik elég nagy szónak” – írta.

A baba 2 évvel azután született, hogy Teigen elvesztette terhességét.

A pár 2020 októberében tette meg a szívszorító bejelentést, hogy 20 hetes korában részleges méhlepény-szakadás miatt elvesztették fiukat, Jacket. Teigen nemrég újabb részleteket osztott meg a veszteségről, életmentő „abortusznak” nevezve azt.

„2 évvel ezelőtt, amikor Jackkel, John és az én harmadik gyermekemmel voltam terhes, sok nehéz és szívszorító döntést kellett meghoznom. Körülbelül a felénél vált világossá, hogy nem fogja túlélni, és én sem fogom túlélni orvosi beavatkozás nélkül” – mondta egy rendezvényen.

Teigen még 2022 februárjában nyíltan beszélt arról, hogy IVF-kezelésen vesz részt. Hat hónappal később, augusztusban osztotta meg, hogy ismét terhes. „1 milliárd injekcióval később, már úton van egy újabb baba” – írta az Instagramon.

Most a pár egy fővel bővítette családját, és mi nem is lehetnénk boldogabbak miattuk!

Nektek is volt mit ünnepelnetek mostanában? Írd meg a saját örömhíredet a kommentekben!

via