Érdekesség

A család elutasítja az 50 millió dolláros ajánlatot a fejlesztőktől, akik külvárost építettek az ingatlanuk körül

Az elszántság és az otthonukhoz való ragaszkodás figyelemre méltó megnyilvánulásaként egy ausztrál család visszautasított egy elképesztő, 50 millió dolláros ajánlatot a fejlesztőktől, akik egy egész külvárost építettek a birtokuk köré. A csábító ajánlat ellenére a család megingathatatlan elkötelezettsége szeretett lakóhelyük iránt felülkerekedett az anyagi haszon csábításán.

A lenyűgöző ingatlan egy 200 m hosszú felhajtóval büszkélkedhet, amelyet buja zöld kertek ölelnek körül, és panorámás kilátást nyújt a Kék-hegységre, valamint kényelmes, 40 perces utazásra van Sydney belvárosától. A két hektáron elterülő ház jelképezi a család rendíthetetlen elszántságát, hogy a külső nyomás ellenére is megmaradjon a környékükön.

2012-ben, a szomszédos tömbök eladása során az ingatlan értékét körülbelül 4,75 millió dollárra becsülték volna, ami az akkori piaci viszonyokat tükrözi. Gyorsan előre a jelenbe, a szakértők most 50 millió dollár körülire becsülik a potenciális értékét.

Kitartásuk igazán inspiráló. Az emberek világszerte szintén rendelkeznek motiváló történetekkel, amelyek azt bizonyítják, hogy pénzzel nem lehet megvásárolni azt az érzést, hogy elérjük céljainkat és álmainkat.

via