Érdekesség

A friss házasok úgy döntöttek, hogy McDonald’s-ot szolgálnak fel a vendégeknek az esküvőjükön – a trollok „olcsónak” nevezik őket

Bár az esküvő örömteli esemény lehet valakinek az életében, az esküvővel járó kiadások összege hatalmas lehet. Egy friss házaspár a TikTok-on úgy döntött, hogy némi extra pénzt spórolnak meg azzal, hogy McDonald’s ételeket szolgálnak fel a vendégeiknek, de azt tapasztalták, hogy trollkodtak a szokatlan választásuk miatt.

A videó, amely 2,3 millió megtekintést ért el, a következő feliratot kapta: „Köszönjük a finomságokat az esküvőnkön”. A boldog pár több mint 300 hamburgert, wrap-et és nuggets-et rendelt a jól ismert gyorsétteremlánctól az esküvőjük résztvevőinek. Amikor azonban a vőlegény a közösségi médiában közzétette az ünneplésről készült klipet, az ifjú pár kritikák hullámával szembesült. A trollok azzal vádolták az ifjú párt, hogy nem biztosítottak minőségi ételeket a vendégeiknek, és azzal vádolták őket, hogy „olcsóak”.

Az egyik kommentben ez állt: „Tekintettel a McDonald’s áraira most jobb, ha cateringest fogadnak, és akkor a minőség is megvan”. Egy másik hozzátette: „Srácok álljatok le! Nem arról van szó, hogy az étel miatt megyünk az esküvőre. De a McDonald’s, mi?”

A pár megvédte a döntését, mondván: „Féltem, hogy olyasmiért fogunk fizetni, ami nem tetszik nekünk. Ha már fizetni kell, akkor kapjunk olyat, ami tetszik”. Más hozzászólók egyetértettek velük, mondván: „Inkább eszem McDonald’s-ot az esküvőmön, minthogy 25 évre eladósodjak egy esküvő miatt”. Egy másik személy megjegyezte: „Végre emberek, akiknek olyan esküvőjük van, amilyet szeretnének, anélkül, hogy eladósodnának, hogy felvágjanak. Legyetek boldogok!”

via