Érdekesség

Az anya sürgős figyelmeztetése minden szülőnek, miután megmentette a babája életét azzal, hogy „bízott a megérzéseiben”

Jenna Doecke egy olyan anyuka, aki nemrég egy nagyon megrázó esetet élt át az életében. A nő szerencsére megmentette újszülött babája életét, mert úgy rohant kórházba, hogy közben csak az anyai ösztöneiben bízott. Az anyuka most arra buzdítja a szülőket, hogy „bízzanak a megérzéseikben”, ha úgy érzik, valami nincs rendben. Íme, mi történt valójában az anyukával és újszülött babájával.

A baba nagyon gyorsan életveszélyes állapotba került.

A nő, aki megmentette a babája életét azzal, hogy gyorsan kórházba vitte, most minden szülőt arra figyelmeztet, hogy „bízzanak a megérzésükben”, ha csak egy kicsit is gyanút fognak, hogy valami nincs rendben.

A Melbourne közelében élő Jenna Doecke akkor vitte kórházba apró újszülött kislányát, amikor az még csak két hetes volt. A baba megfázott, és az állapota hamar életveszélyessé vált.

A baba tüdeje gyorsan összeesett, és szívelégtelensége lett. Mindez kimerítő hullámvasutat eredményezett az ágy melletti virrasztások, a sürgősségi beavatkozások és a lassú javulás útján.

Az anya ösztöne mentette meg a babát.

Most a baba 5 hetes, és még mindig nincs túl a nehezén. De a jó hír az, hogy Pixie végre önállóan is tud lélegezni.

A megdöbbent, de most már megkönnyebbült anyuka szeretné, ha más szülők is tudnák, hogy soha nem túlzás kórházba vinni a babát, ha azt vesszük észre, hogy valami nincs rendben.

Azt mondja: „Pixie ápolónője azt mondta, hogy mindig bízzunk az anyai ösztönökben, és mi abszolút helyesen cselekedtünk, amikor bevittük őt a kórházba.”

Az anyuka még mindig nem tudja elhinni, hogy egy közönséges megfázás ennyire veszélyes lehet.

Doecke asszony most így gondolkodik a történteken: „Azt mondták, hogy az anyai ösztön mentette meg az életét. Ha másnap reggelig vártam volna, most valószínűleg más történetet mesélnénk”. Hozzáteszi: „Soha az életben nem gondoltam volna, hogy egy közönséges megfázás majdnem megölhet egy babát”.

Az anya szerint a legfenyegetőbb jel az volt, amikor Pixie, aki a hatodik babája, elkezdett nehezen lélegezni, majd nyugtalanná vált.

Órákkal azután, hogy Pixie visszautasította a cumisüveget, a kislány „mogorva” lett, majd egyre rosszabbul lett. Ezért az anyuka úgy döntött, hogy kórházba siet vele. Most pedig azt mondja, hogy ezeket a tüneteket semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyniuk a szülőknek.

via