Emberek Érdekesség

Helen Hunt már nem bírja elviselni a szépségnormákat, és rajongói ettől el vannak ragadtatva

Helen Hunt Instagram-követői elismerően nyilatkoznak posztjáról. A híres színésznő elbűvölőnek tűnt, ahogy büszkén mutogatta ráncait, és teljesen hitelesnek tűnt. Egy olyan korban, amikor sokan használnak szépségápolási kezeléseket és fltereket, hogy fiatalosnak tűnjenek, Helen őszinte fotója üdítő változást jelentett.

A szépség abban rejlik, hogy vállaljuk önmagunkat

Hunt akkor posztolt egy szelfit, amikor a Blindspotting második évadának premierjére tartott. Minimális sminket viselt, és hullámos volt a haja, aminek nagy része – elmondása szerint – a sajátja. Tisztelői a kommentekben megdicsérték, amiért őszintén beszélt a koráról és felvállalja a hibáit.

Egyikük azt írta: „Köszönöm, hogy igazi, hiteles és gyönyörű vagy!!!”, míg egy másik azt írta: „Örülök, hogy nem változtatod meg az arcodat sebészettel és botoxszal. Természetes.”

Minden arról szól, hogy jól érezd magad önmagaddal.

A Megőrülök érted sztárja, nem csak elfogadja az öregedési folyamatot, hanem egészséges életmódot is folytat, és a testmozgás révén fitt marad.

Korábban már említette, hogy inkább aktív marad: ” Általánosságban elmondható, hogy mozgok. Edzőterembe soha nem járok. Soha nem diétázom”.

Hunt megemlítette, hogy még az 1980-as években diétázott, de ettől „boldogtalannak” érezte magát. Ezért úgy döntött, hogy nem követi tovább a „tökéletes test” gondolatát. Ehelyett arra koncentrált, hogy egészséges maradjon a gyaloglás, a szörfözés és a jóga segítségével.

Mindig is értékelte a saját igényeit.

Ami a szépségről vallott filozófiáját illeti, Helennek van egy alapvető szabálya, amiben erősen hisz: „Szeresd magad, szeresd magad, szeresd magad”. Felismeri, hogy ennek a célnak az elérése nem mindig könnyű.

Helen nagyra értékeli a kényelmet, és jobban kedveli a nyugodt életmódot, mint a nagy karbantartást igénylő életmódot. Megemlítette: „Az emberek, akikkel együtt dolgozom, könyörögnek, hogy ne csak melegítőnadrágot vegyek fel”.

Ennek ellenére Helen időről időre élvezi a sminket, különösen akkor, ha fontos eseménye van, például egy premier. Elmondta: „Nem mentem el a középiskolai bálba, ezért próbálom ezeket az eseményeket báli pillanattá alakítani”.

Az önszeretet a boldogsághoz vezető út, mert a testünk tart minket mozgásban, és ez egy csoda, amit a lehető legteljesebb mértékben meg kell becsülni.

via